Naar boven

Boomcadeau: Geesten jagen met Kerst

| Geschatte leestijd: 1 minuut

Dankzij dit spel was Kerst nog nooit zo spannend. Samen met je ouders of beste vriendjes en vriendinnetje ga je dit jaar op jacht naar geesten. Probleem is echter wel dat alleen Fred het Skelet ze ziet en jij dus samen met gekke Fred op zoek moet naar geesten!

Spannende feestdagen

Ieder jaar is het opnieuw raak met Kerst. Familie en vrienden verzamelen zich na het eten rondom een grote tafel en de gezelschapsspellen worden weer uit de kast gehaald. Voor kinderen is dan vaak geen plek. Die moeten zich op een andere manier vermaken. En daar kan Geestenjacht bij helpen. Zit de kids in een donkere kamer met dit spel en het is gegarandeerd stil boven. Of juist niet…

Fred Skelet

Het skelet Fred heeft het zwaar. Hij ziet geesten en jij moet hem helpen die geesten te raken met een speciaal pistool. Fred wijst aan waar hij een geest ziet en jij moet zo snel mogelijk de geest zien neer te schieten. En dat is niet altijd even eenvoudig aangezien het allemaal wel erg snel kan gaan bij die paniekirge Fred. De persoon die de meeste geesten schiet is de winnaar. Durf jij dit spel te spelen?


Reageer hier en praat mee!