Naar boven

Geen feest, concert en festival zonder Alpine PartyPlug

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

Waarschijnlijk heb je het weleens meegemaakt: je bent naar een feestje, festival of concert geweest en je ligt moe maar voldaan in je bed - met een irritante piep in je oren... Dat is niet alleen vervelend, maar ook slecht voor je gehoor. Met de PartyPlug van Alpine kun je die piep en belangrijker nog; gehoorbeschadiging voorkomen terwijl je geen noot van je favoriete band of dj mist.

Luister naar je lichaam

Die piep in je oren, die moet je wel serieus nemen. Het is namelijk een signaal van je lijf dat je oren overbelast zijn. Heb je er vaker last van, dan bestaat de kans dat je een gehoorbeschadiging oploopt en die piep nooit meer weggaat. En dat wil je echt niet, zeker nadat je het verhaal van Floor van Strien (20) hebt aangehoord.

Alpine PartyPlugs: goed voor je oren

Gelukkig zijn er de gehoorbeschermingsproducten van Alpine. De PartyPlugs – als ‘Beste getest’ bij Kassa – zijn speciaal ontwikkeld voor feestjes, festivals en concerten. Deze herbruikbare oordopjes dempen het geluid en zitten nauwelijks zichtbaar en comfortabel in je oren. Dankzij de AlpineAcousticFilters blijft de kwaliteit van de muziek optimaal én kun je alle gesprekken perfect blijven verstaan. En dat alles dus zonder achteraf die irritante piep in je oren.

Makkelijk meenemen
De PartyPlugs zijn gemaakt van het speciale AlpineThermoShape materiaal. Dat vormt zich naar je oren zodat de oordoppen precies in je gehoorgang passen en perfect blijven zitten. Behalve het handige bewaardoosje, zit er ook een stoere Alpine Miniboxx in elke Alpine PartyPlug verpakking. Dit opbergdoosje kun je makkelijk meenemen tijdens het uitgaan en met één hand openmaken, zodat je in je andere hand je drankje kunt blijven vasthouden. Ook fijn: de Miniboxx past met gemak in een broekzak, tasje, bh of sok.

Alpine PartyPlug

Meer van Alpine
Benieuwd naar alle gehoorbeschermingsproducten van Alpine? Klik dan op onderstaande button en/of lees dit blog: ‘Geniet extra van je vakantie met oordoppen van Alpine‘.

Naar de Alpine winkel

Winactie!

Om de Alpine PartyPlug in de praktijk te kunnen testen, hebben we een supertoffe winactie voor je op poten gezet. Door mee te doen maak je kans op het Alpine Festival Pakket en – ga even zitten – twee kaarten (ter waarde van 115 euro per stuk) voor Solar Weekend, een eigenzinnig festival met muziek, theater, experimentele bouwwerken en hedendaagse kunst. Het festival duurt van 4 tot en met 6 augustus en vindt plaats in Roermond. Met de kaarten heb je drie dagen lang toegang tot het festivalterrein en – sterker nog – ze geven ook toegang tot de Solar Camping waar je heerlijk kunt blijven slapen in je tentje. Gaaf toch?

Hiernaast hebben we ook nog een troostprijs: vijf exemplaren van het Alpine Festival Pakket. Kortom, meedoen aan deze winactie!

Zo doe je mee
Stuur een e-mail met daarin je gegevens (naam, adres, woonplaats, e-mailadres en telefoonnummer) naar weblog@bol.com en zet in de onderwerpregel de tekst ‘Winactie Alpine PartyPlug’. Hierna is het kwestie van duimen en afwachten, want deze winactie loopt tot en met 1 augustus 2017. Na afloop van de winactie krijgen de winnaars bericht van ons en hun prijs zo spoedig mogelijk toegestuurd. Alle voorwaarden die bij deze winactie horen, vind je hier.


Ben jij al zo verstandig om oordoppen te gebruiken?