Naar boven

Garnier SkinActive: met de kracht van de natuur

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

De gezichtverzorgingsproducten van Garnier ken je wellicht wel, maar ben je al bekend met de nieuwe, botanische lijn? De producten binnen deze lijn zijn verrijkt met rozenwater, bloemenhoning, groene thee-extract en aloë vera, waardoor je met de kracht van de natuur je huid fris en gezond kunt maken én houden. Meer informatie vind je in dit blog.

De kracht van de natuur

Wie denkt dat er maar een kleine hoeveelheid van die natuurlijke ingrediënten in de producten van de botanische lijn zitten, heeft het mis. Elk product bevat maar liefst 96% en dat deel is voornamelijk plantaardig. De overige ingrediënten (4% dus) zorgen voor een plezierige zintuigelijke ervaring en garanderen de goede conservering van de Garnier-formules. Overigens bevatten die formules geen parabenen, siliconen en synthetische kleurstoffen, zodat vrijwel niets de kracht van de natuur in de wegstaat. En daar profiteert je gezichtshuid van, zeker als je de producten opneemt in je dagelijkse gezichtverzorgingsroutine.

Garnier SkinActive

Rozenwater: voor de droge en gevoelige huid

Okay, tijd om de producten binnen de botanische lijn beter te bekijken. De gezichtverzorgingsproducten verrijkt met rozenwater (reinigingsmelk, tonic en dagcrème) verzachten en hydrateren de meest gevoelige huidtypes. Kies je voor deze producten, dan is dit de beste gezichtverzorgingsroutine:

1: Verwijder de make-up van je gezicht met de reinigingsmelk;
2: Kalmeer je huid en verfijn de poriën met de tonic;
3: Hydrateer en verzacht je huid met de dagcrème.

Garnier SkinActive

Groene thee-extract: voor de gemengde tot vette huid

De gezichtverzorgingsproducten uit deze lijn (reinigingsgel en dagcrème) zijn verrijkt met groene thee-extract, een ingrediënt met een zuiverende werking. Door de producten toe te passen zorg je ervoor dat je gezichtshuid gehydrateerd wordt en er gematteerd uitziet. Kies je voor deze producten, dan is dit de beste gezichtverzorgingsroutine:

1: Reinig je gezicht met de reinigingsgel;
2: Hydrateer en matteer je huid met de dagcrème.

Garnier SkinActive

Bloemenhoning: voor de droge huid

Bloemenhoning staat bekend om zijn voedende werking, waarmee het de droge huid verzacht en repareert. Kies je voor deze producten (reinigingsgel en reinigingsmelk), dan is dit de beste gezichtverzorgingsroutine:

1: Verwijder de make-up met de reinigingsmelk;
2: Reinig je gezicht met de reinigingsgel.

Garnier SkinActive

Aloë vera: voor de normale tot gemengde huid

Aloë vera zorgt voor intense hydratatie van je huid, waarna het zacht en fris aanvoelt. Kies je voor deze producten (reinigingsgel en dagcrème), dan is dit de beste gezichtverzorgingsroutine:

1: Reinig je gezicht met de reinigingsgel (gebruik hier de gel met groene thee-extract);
2: Hydrateer en verfris je huid met de dagcrème.

Garnier SkinActive

Ben je benieuwd wat de natuur voor jouw huid kan doen? Schaf dan de gezichtverzorgingsproducten uit de botanische lijn van Garnier SkinActive aan, en/of doe mee aan de test- en winactie. Misschien win je wel twee gratis producten. Wil je alle producten op een rijtje zien? Klik dan op onderstaande button:

Bekijk de producten

 

1/6
Aanbevolen

Reageer hier en praat mee!