Naar boven

Game 2daagse: Mists of Pandaria (WoW)

| Geschatte leestijd: 1 minuut

Deze maand is de nieuwe uitbreidingsset Mists of Pandaria voor de populaire game World of Warcraft uitgekomen. Het spel wordt, ondanks dat het uitkwam in 2004, nog steeds gespeeld door miljoenen mensen over heel de wereld en Uitgelicht! vroeg zich af of deze uitbreiding de moeite waard is.

Deze uitbreiding wel de moeite?

Eén van de best verkochte MMORPG-spellen (Massively Multiplayer Online Role-Playing Game) genaamd World of Warcraft heeft er weer een nieuwe uitbreiding bij. Niet zo heel lang geleden was er nog de uitbreiding Cataclysm en veel fans waren hierdoor een beetje teleurgesteld in ontwikkelaar Blizzard. Cataclysm was wat mager en de fans hadden er meer van verwacht. Nu komt Blizzard opnieuw met een uitbreiding en de vraag is natuurlijk: hebben de makers van World of Warcraft geleerd van het kleine fiasco genaamd Cataclysm?

Positief antwoord

Het antwoord op de vraag die we in de alinea hierboven stelden is ja! Mists of Pandaria is zeker de moeite waard en Blizzard heeft absoluut geleerd van het uitbrengen van de vorige uitbreiding. Mists of Pandaria is overigens alweer de 4e uitbreiding voor het populaire World of Warcraft. Pandaria is een nieuw continent waar je zowel als nieuwe als reeds gearriveerde (max level cap 90) speler je lol op kunt. Er zijn tal van nieuwe missies, er is een nieuwe klasse: de Monk, het is mogelijk huisdiergevechten met je minipets te houden en is er een zwarte markt waar je voor goud oude en zeldzame spullen kunt aanschaffen.
 


Reageer hier en praat mee!