Naar boven

Stem en speel als eerste met de Furby

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 1 minuut

In augustus maakten we er op dit weblog al melding van: de Furby komt terug. Niet in het najaar zoals we dachten, maar in februari. Nog even wachten dus. Het goede nieuws is: je kan de Furby vanaf nu reserveren. Nu alleen nog bedenken welke kleur het beste bij jou past. Laat het ons weten en je maakt kans op één van de eerste Furby's.

LED-ogen

Ken je ‘m nog, de Furby? Het pluche, elektronische beestje dat in de jaren ’90 niet aan te slepen was door winkeliers. Liefst 27 miljoen exemplaren vlogen er in het introductiejaar over de toonbank. Iedereen wilde hem hebben. Dat veel mensen een Furby hadden bleek wel uit het grote aantal reacties op ons bericht. Het leek wel of iedereen een jeugdherinnering aan het beestje had.


Nu is er dus een nieuwe versie. De 3e generatie alweer. Net als de vorige Furby’s reageert deze op geluid, andere Furby’s, spreekt het, naast Nederlands, zijn eigen onverstaanbare Furby-taaltje en kun je ‘m van alles aanleren. Wat het meest opvallende is aan de nieuwe Furby zijn de ogen. Met zijn elektronische LED-ogen kan de Furby meer dan 100 verschillende gezichtsuitdrukkingen aannemen. Zo weet je altijd hoe het is gesteld met je Furby.

Een ander nieuwtje is de app. Voor zowel Apple’s IOS als Android is een app ontwikkeld waarmee je hem Furbish kan leren of met hem te communiceren. Ook kun je hem via de app te eten geven en leer je wat hij wel of niet lust.

Win één van de eerste Furby’s

De Furby is vanaf 14 februari verkrijgbaar bij bol.com en gaat € 89,99 kosten. In eerste instantie in 10 verschillende kleuren, waarvan de 6 onderstaande kleuren al te reserveren zijn. Welke van deze heeft jullie voorkeur? Breng je stem uit en laat je gegevens achter in het winformulier. Niet vergeten, want we mogen namelijk 1 Engelstalige Furby verloten onder de stemmers.

Welke kleur is jullie favoriet?

7
0%
Furby Phoenix – Rood
8
0%
Furby Voodoo – Paars/Blauw
9
0%
Furby Sprite – Geel
10
0%
Furby Black Magic – Zwart
11
0%
Furby Yeti – Wit
12
0%
Furby Taboo – TurquoiseReageer hier en praat mee!