Naar boven

Frederique’s Choice valentijnsgeschenk

| Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut

Denk je aan Valentijnsdag, dan denk je aan bloemen. Vooral rode rozen zijn natuurlijk het ultieme liefdesgeschenk. Voor een mooi boeket hoef je al lang niet meer naar de bloemist op de hoek. Online kun je ook bij bol.com heel goed bloemen bestellen!

Rozen om van te blozen

Om te voorkomen dat jouw romantische bos op Valentijn bij de buurvrouw belandt, bestaan er de geschenkdozen van Frederique’s Choice. Zeven sterke rozen, voorzien van een watertube, komen in de beste staat aan. Is je (beoogde) geliefde niet thuis? Dan past de doos gewoon door de brievenbus. Succes verzekerd!

Het ultieme wow-effect

Wie nog een stapje verder wil gaan, kiest voor een vaas inclusief tulpen. De vaas heeft de vorm van een tulp en kan met de tulpen erin vervoerd worden. Nee, niet door de brievenbus, maar wel garantie voor een groot wow-effect.

Winnen?

Speciaal voor onze trouwste klanten bedacht bol.com in samenwerking met Frederique’s Choice een Valentijnsactie. We geven we vijf rozengeschenken en vijf boeketten weg. Wil jij kans maken op één van deze tien cadeaus en je geliefde op 14 februari verrassen met een bijzonder bloemengeschenk? Stuur dan een e-mail met jouw gegevens naar weblog@bol.com. Laat ons in de e-mail ook even weten waarom jouw liefste dit cadeau verdient. De winnaars krijgen na de actie bericht van bol.com. Alle voorwaarden die bij deze actie horen, vind je hier.

Voor andere cadeautjes op Valentijnsdag kijk je voor mannen nog even hier. Voor de vrouwen hebben we natuurlijk ook een fijne cadeaucollectie samengesteld.


Reageer hier en praat mee!