Naar boven

Fitbit Alta HR activity tracker: pure elegantie om je pols

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

Als je denkt aan een activity tracker, denk je misschien niet direct aan pure elegantie. Toch is met de Fitbit Alta HR niets minder waar. Deze nieuwe activity tracker is dun en stijlvol; passend bij iedere outfit. En daarbij is-ie voorzien van allerlei nuttige functionaliteiten én een hartslagmeter. Een trendy accessoire om je pols, speciaal voor jouw gezonde lifestyle dus.

Stijlvolle accessoire

Denk je aan activity trackers, dan denk je aan Fitbit. Zo simpel is het. Het merk is, dankzij de verschillende modellen, eigenlijk voor iedereen geschikt. En dus ook voor ware fashionista’s die graag aandacht besteden aan een gezonde levensstijl. Klinkt bekend? Dan is de nieuwe Fitbit Alta HR gemaakt voor jou. Deze smaakvolle activity tracker doet niets af aan jouw verfijnde stijl. Sterker nog, het sierlijke accessoire is zelfs een toevoeging op je outfit.

Fitbit Alta HR Activity Tracker
Een smaakvolle accessoire
Fitbit Alta HR Activity Tracker
Passend bij iedere (sport)outfit
Fitbit Alta HR Activity Tracker
Fitbit's smalste activity tracker
Fitbit Alta HR Activity Tracker
Meet al je dagelijkse activiteiten

Fit en gezond door het leven

Een gezonde, fitte lifestyle is natuurlijk het ultieme doel. Je probeert eraan te werken, maar soms schiet het er (door je drukke leventje) bij in. De Fitbit Alta HR kan dan net dat extra steuntje in de rug bieden. De nuttige, soms zelfs verrassende, inzichten die je verkrijgt in je conditie motiveren je om door te zetten. Al je dagelijkse activiteiten worden namelijk bijgehouden: van traplopen tot hardlopen. Het meetapparaatje herkent door de SmartTrack zelfs moeiteloos welke sport je precies aan het beoefenen bent. Daarbij hoef je niet snel bang te zijn voor een lege batterij, want die gaat tot wel 7 dagen mee.

Fitbit Alta HR Activity Tracker

Alle functionaliteiten

Naast de sensoren die je gewend bent van een activity tracker, heeft dit pareltje dus ook een ingebouwde hartslagsensor. Deze hartslagmeter meet automatisch je dagelijkse activiteiten, je trainingen, maar ook je slaap. Door inzicht in je hartslag tijdens je slaap, kom je namelijk meer te weten over je gezondheid. Pas wanneer je je hartslagzones in kunt zien en kunt verbeteren, haal je echt alles uit je workout. Verder zorgt de sensor ervoor dat je verbrande calorieën meer accuraat worden gemeten. In de app check je direct wat je vooruitgang is en hoeveel je beweegt. Op basis daarvan stel je jezelf nieuwe doelen, gewoon in de app. Hoe je die doelen vervolgens gaat behalen? Daar helpt de Fitbit Alta HR je bij.

Persoonlijk sportmaatje

Heb je te lang stilgezeten? Dan stuurt de activity tracker je zelfs een reminder om te bewegen. Misschien een beetje confronterend, maar wel ontzettend motiverend. De Fitbit Alta HR is echter meer dan een kleine fitnessinstructeur om je pols. Je ontvangt namelijk ook meldingen van je telefoon, zoals oproepen, sms’jes en meldingen van agenda items. En niet geheel onbelangrijk: je kunt ook muziek afspelen tijdens je workout.

Welke maat Fitbit heb ik?
De Fitbit Alta HR komt in 2 maten: Small en Large. Bij een polsomtrek van 14 tot 17 cm kies je voor Small, en bij een polsomtrek van 17 tot 20.6 cm ga je voor Large. Je kunt kiezen uit de kleuren koraal, fuchsia, gunmetal, roségoud, grijs en zwart.

Fitbit Alta HR Activity Tracker

Win een Fitbit Alta HR bandje!

(Deze winactie is helaas afgelopen)
De geraffineerde Fitbit Alta HR heeft dus alles wat je van een activity tracker verwacht en meer. Ga jij er ook eentje aanschaffen? Dan kun je meteen kans maken op extra bandjes in verschillende kleuren! Zo maak je je Fitbit Alta HR passend bij ieder seizoen. Je doet mee aan deze winactie door je aankoopbewijs van de nieuwe Fitbit Alta HR (gekocht bij bol.com) te mailen naar mobile_tablets@bol.com. Veel succes!

Bekijk de Fitbit paginaBekijk alle artikelen van Fitbit


Wat is jouw favoriete kleur Fitbit Alta HR?