Naar boven

Spelen én ontdekken met Fisher-Price

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 4 minuten

Spelen is essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Zo ontdekken kinderen continu nieuwe bewegingen, kleuren en materialen en leren ze spelenderwijs meer over de wereld om hen heen. Fisher-Price wil jou en je kind graag helpen dit te stimuleren door interactief speelgoed te maken. En dat lukt goed: de Robot Slimme Moves Rockit is genomineerd voor speelgoed van het jaar 2018. In dit blog vind je al het leerzame speelgoed van Fisher-Price op een rij en maak je kans om een Slimme Rockit Robot te winnen.

Leerplezier Slimme Moves Rockit groeit met je kind mee

Ligt jouw woonkamer ook vol met speelgoed dat je kindje twee weken leuk vond en nu niet meer wordt aangeraakt? Dit is verleden tijd met de Smart Stage technologie speelgoed van Fisher-Price. Dit speelgoed groeit mee met je kindje en is leuk voor baby’s tot peuters! De Leerplezier Slimme Moves Rockit robot reageert op je kindje met interactieve lichtjes, liedjes en zinnetjes over het alfabet, kleuren, tellen en meer. De robot heeft drie verschillende smart stages die je eenvoudig met een knopje op de buik kunt aanpassen. Elk niveau van deze vrolijke speelgoedrobot bevat verschillende geluidjes, liedjes en zinnetjes, die op dat moment het beste aansluiten bij de leeftijd en ontwikkelingsfase van je kind.

Bekijk alles van Fisher-Price met Smart Stages Technologie

Stimulerend speelgoed voor de allerkleinsten

Speciaal voor de allerkleinste kindjes heeft Fisher-Price een uitgebreide New Bornlijn met speelgoed vol met verschillende materialen, kleuren en geluidjes. Zo wordt de ontwikkeling van je kleintje al vroeg op spelenderwijze gestimuleerd. De 3-in-1 Muzikale Activity Gym is een speelkleed met knuffels en liedjes. Je baby leert door het grijpen naar de zachte dierenvriendjes zijn motorische vaardigheid te ontwikkelen en de geluidjes en kleuren prikkelen de zintuigen. De Activiteiten Krokodil en Muzikale Smartphone zijn leuke items die je makkelijk meeneemt in de kinderwagen of maxi-cosi. De vrolijke kleuren en verschillende details en materialen stimuleren je baby om te ontdekken: hier zijn ze wel even zoet mee!

Bekijk Fisher-Price voor de allerkleinsten

Verhalen bedenken met Fisher-Price Little People

Zzzzzoefff en daar gaat weer een autootje over de superspannende Fisher-Price Little People Racebaan van maar liefst 90 cm hoog. Deze racebaan heeft drie verschillende banen, twee laadzones en maakt coole racegeluiden. Superleuk voor peuters om samen met hun vriendjes mee te spelen. De Little Peoplelijn stimuleert de fantasie en het samen spelen en is voor kindjes van 1,5 tot 5 jaar. In het Fisher-Price Little People Handige Helpershuis zijn de mogelijkheden om verhaaltjes te bedenken eindeloos door de vijf verschillende kamers. Als je kleintje op ontdekking gaat in het huis, horen ze grappige liedjes, geluidjes of zinnetjes die aanmoedigen om te helpen in het huis. Bijvoorbeeld om de hond eten te geven, het bed op te maken of het speelgoed op te ruimen.

Bekijk alles van Fisher-Price Little People

Duik in de fantasiewereld van Shimmer & Shine

Laat je kleintje wegdromen in de magische wereld met het speelgoed van Fisher-Price Shimmer & Shine! Shimmer en Shine zijn tweeling en geesten uit een fles. Shimmer & Shine popjes zijn vijftien centimeter groot en kunnen door je kindje gestyled worden met stickers en met het bijbehorende haarkammetje. Terwijl Shimmer & Shine proberen de wensen van hun beste vriendin Leah te vervullen, creëren de geestjes elke keer weer een chaos in het Shimmer & Shine zwevende Genie paleis. En wat daar allemaal gebeurt.. Shimmer & Shine kunnen écht zweven en er is een betoverde spiegel. Genoeg spannende elementen dus voor heel veel speelplezier. In de Shimmer & shine Zahramay watervallen set kunnen Shimmer & Shine op zwevende tapijtjes rondvliegen en landen op de magische wolkenbaan.

Bekijk alles van Fisher-Price Shimmer & Shine

Boerderijdieren bouwen met Mega Bloks

De blokkensets van Mega Bloks zijn bedoeld voor jonge kinderen die voor het eerst gaan bouwen. Voor kinderen die van auto’s houden is er de Mega Bloks First Builders Elektrische Garage. Hiermee kan je kleintje met de auto naar de eco-garage rijden voor een servicebeurt of om zijn of haar auto een nieuwe look te geven. Met het constructiespeelgoed leert je kleintje bijvoorbeeld dieren te bouwen door de juiste Dieren Bouwblokken op elkaar te stapelen. Met deze 40-delige bouwset kan je kleintje boerderijdieren bouwen zoals een paard, kip, schaap, koe en kuiken. De Mega Bloks First Builders Laten We Leren Tas gaat nog een stapje verder. Hiermee kunnen kinderen vaardigheden leren die ze op school nodig hebben, zoals het herkennen en bij elkaar zoeken van kleuren, vormen en cijfers. Na het bouwen en spelen kan alles in de handige opbergtas worden opgeborgen.

Bekijk alles van Fisher-Price Mega Bloks
slider_image_v1
Mega Bloks Bouw en Combineer Dieren
slider_image_v2
Mega Bloks Elektrische Garage
slider_image_v3
Mega Bloks Laten We Leren Tas
slider_image_v4
Mega Bloks Koninklijk Kasteel
Bekijk al het Fisher Price speelgoed

Win de Rockit robot of het Little people helpers huis!

Maak maar wat ruimte vrij in de speelgoedkist, want door mee te doen met deze winactie maak je kans op Fisher-Price speelgoed voor je kind. Wij mogen een Fisher-Price Leerplezier Slimme Moves Rockit robot weggeven en het Fisher-Price Little People Handige Helpershuis. Met welk speelgoed zou jouw kleintje in de wolken zijn en waarom? Stuur dit in een e-mail met daarin je naam en adres naar weblog@bol.com en zet in de onderwerpregel de tekst ‘Winactie Fisher-Price’. De winactie loopt tot en met 14 oktober 2018.

Na afloop van de winactie krijgen de winnaars bericht van ons en wordt hun prijs zo spoedig mogelijk toegestuurd. Alle voorwaarden die bij deze winactie horen, vind je hier.


Wat is het favoriete Fisher-Price speelgoed van jouw kind?