Naar boven

Film je spectaculaire acties op de piste

| Geschatte leestijd: 1 minuut

We weten natuurlijk niet wat voor een skiër of boarder je bent, maar voor de waaghalzen op de skipiste hebben we een mooie gadget gevonden. Als je flink aan het stunten bent op de piste wil je dat natuurlijk vastleggen om je grote verhalen tijdens de après-ski met bewijzen te ondersteunen. Maak kennis met de ION Air Pro.

Compact

De ION Air Pro ziet er in eerste instantie een beetje uit als een zaklamp. Maar het is toch echt een professionele actiecamera die geschikt is voor bijna alle sporten. Hij is enorm compact en daardoor makkelijk te monteren op een ski- of fietshelm. Waterdicht is hij ook. Tot ongeveer 30 meter kun je filmen en audio-opnamen maken. Ondanks zijn kleine formaat, maakt de ION Air Pro wel professionele opnamen in Full HD en is het qua beeld vergelijkbaar met zijn populaire concurrent: de GoPro. Perfect voor mooie action shots.

De bediening van de ION Air Pro is heel eenvoudig. Het heeft slechts een paar knoppen en de belangrijkste (aan/uit en opnemen) zijn met handschoenen aan te bedienen. Voor meer geavanceerde instellingen zul je de handschoenen wel even moeten uittrekken. Op de achterkant vind je kleine knopjes waarmee je kunt instellen in wel beeldformaat je wilt filmen. Je hebt de keuze uit Full HD of HD. Alles wordt vastgelegd op een MicroSD-kaart.

ION Air Pro

Live meekijken op je smartphone

De ION Air Pro is er in 3 versies: het basismodel Air Pro, de Air Pro Plus die een bike- en helmbevestiging bevat en de Air Pro Wifi. Die laatste heeft nog een paar extra opties die zeker de moeite waard zijn. Via wifi kun je de camera verbinden met bijvoorbeeld je iPhone of iPad. Zonder kabel zet je opgenomen video’s zo over en kun je ze meteen bekijken. Nog beter is de functie waarbij je live op je device kan zien wat je aan het opnemen bent. Terwijl de camera rustig zijn werk doet op je helm kijk je via een app mee op het scherm van je iPhone of Android smartphone. Deze functie is misschien wel het grootste pluspunt van de ION Air Pro ten opzichte van zijn concurrenten.


Reageer hier en praat mee!