Naar boven

Festivalupdate: Tomorrowland, Rockit en Electronic Family

| Geschatte leestijd: 1 minuut

De maanden juli en augustus staan ook wel bekend als de festivalmaanden. Ieder weekend is er wel ergens in Nederland iets te doen op het gebied van muziek. Uitgelicht! blikt terug, maar kijkt ook vooruit en geeft alvast kaarten weg voor Rockit & Electronic Family!

Terugblik op Tomorrowland

Tomorrowland had het dit jaar zwaar dankzij het slechte weer. Vrijdag was heel slecht. Zaterdag iets beter. Zondag bleef gelukkig droog. Die zondag was dan ook direct het hoogtepunt van het weekend. Vooral David Guetta bracht het massaal toegestroomde publiek in extase. Bekende hitjes werden secuur afgewisseld met stevige housenummers. Op het onderstaande filmpje kan je zien dat dit op waarde werd geschat door de bezoekers.
 


Vooruitblik op Rockit en Electronic Family

In het Amsterdamse Bos vindt aanstaande zaterdag de eerste editie van Electronic Family plaats. Dit trancefestival is nieuw en trapt direct af met flink wat indrukwekkende namen als Armin van Buuren, Ferry Corsten, Markus Schulz en Gareth Emery. Met het aantrekken van deze grootmachten wordt een grote hoeveelheid bezoekers uit heel de wereld verwacht.

Op dezelfde zaterdag als Electronic Family is het bij de Maarsseveense plassen ook raak voor de dansliefhebbers. Rockit open air, dat meerdere soorten dance aanbiedt, moet het met een minder bekende line-up doen. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat de muziek minder goed is. Onder andere Benny Rodrigues, Don Diablo, Michel de Hey en Kraak & Smaak geen proberen er voor te zorgen dat de iedereen door blijft dansen, of het nu regent of niet.

1/6
Aanbevolen

Reageer hier en praat mee!