Naar boven

Festivalupdate 30 juli

| Geschatte leestijd: 1 minuut

Het festivalseizoen is in volle gang! Duizenden Nederlanders hebben inmiddels kaartjes gekocht voor hun favoriete festivals. Het weer zat tot nog toe niet echt mee, maar daar gaat verandering in komen! Vandaag besteden we in onze festivalupdate aandacht aan de festivals van aankomend weekend: Solar Weekend & Dance Valley

Dance Valley

Komende zaterdag gaat het weer los op het festivalterrein van Spaarnwoude. Het is weer tijd voor Dance Valley. En dat betekent dat heel dansend Nederland zich massaal op 1 plek gaat melden. Vanaf 12:00 zal er tot het eind van de avond behoorlijk wat muziek gedraaid worden door grote namen uit de DJ-wereld. Onder andere Afrojack, Axwell, Roger Salto, Lucien Foort en The Opposites zullen moeten gaan zorgen voor figuurlijk vuurwerk uit de speakers. Het evenement is nog niet uitverkocht en als je slim bent scoor je via Marktplaats goedkoop je kaartje. Hoe langer je wacht, hoe minder ze kosten!


 

Solar Weekend

Geen zin in een massaal feestje van maar 1 dag? Ga dan vanaf vrijdag naar Solar Weekend. Dit festival aan de Maasplassen in Roermond is hét creatieve crossoverfestival voor muziek en andere kunstvormen. Hier draait dus niet alles om muziek, maar meer om het creatief zijn. Samen met je beste vrienden kun je hier fijn naar muziek luisteren maar ook bouwen, kliederen en schilderen. Hoogtepunten van dit jaar zijn het Flux Pavilion, DJ Fresh Feed Me “with Teeth”, Gers Pardoel, Hardwell en Joost van Bellen.

Loveland

We gaan nog niet serieus vooruitblikken op Loveland festival, want dat is pas op 11 augustus. Wat we wel alvast gaan doen is kaarten weggeven. Dan kan voor iedereen de voorpret vast beginnen. Wil jij graag kans maken op de kaarten? Het enige wat je ervoor hoeft te doen is hieronder je gegevens invullen en duimen dat er binnenkort een mailtje in je inbox terecht komt. Hierin zal je vervolgens lezen dat jij 2 kaarten hebt gewonnen voor dit te gekke festival. Als je alvast meer informatie over het festival wilt hebben, raden we je aan een kijkje te nemen op de website van Loveland.


Reageer hier en praat mee!