Naar boven

3 onmisbare boeken voor fashionista’s

| Geschatte leestijd: 1 minuut

De Amsterdam Fashion Week is gisteravond van start gegaan. Op het halfjaarlijkse mode-evenement tonen gevestigde en beginnende ontwerpers hun nieuwste collecties. Dit jaar staan er ruim 35 catwalkshows op het programma. Voor ons is het aanleiding om de populairste modeboeken eens op een rijtje te zetten.

 • La Parisienne vloog net na het verschijnen werkelijk de winkels uit. Binnen mum van tijd was deze stijlgids van Ines de la Fressange uitverkocht. Maar geen nood. Er komt een herdruk aan voor iedereen die nog geen exemplaar heeft weten te bemachtigen. In het boek deelt Ines haar geheimen. Naast praktische stijltips toont ze ook haar favoriete adresjes voor kleding, beauty en interieur in modehoofdstad Parijs. Een onmisbaar boek voor elke fashionista.
  • 2/0
   Weldon Owen & Jane Aldridge

   Style yourself

   Lees meer
   Nog meer modetips vind je in Style yourself van Weldon Owen en Jane Aldridge. 95 fashionbloggers tonen hun persoonlijke stijl en geven tips hoe je zelf je eigen garderobe het beste samenstelt. In dit rijk geïllustreerde boek kun je als doorgewinterde fashionista uren bladeren. Je vliegt de wereld over en maakt kennis met de laatste modetrends in steden als Delhi, Hannover en Johannesburg. Als je hier niet geïnspireerd door raakt.
  • 3/0
   Lees meer
   Maak kennis met de nieuwste toptalenten uit de modewereld. In 100 New Fashion Designers zijn de beste 100 nieuwe mode-ontwerpers van over de hele wereld verenigd. Dit 384 pagina’s tellende boek staat vol met foto’s en schetsen van ontwerpers die op dit moment de dienst uit maken. Wil je een compleet overzicht hebben? Dan is dit je boek.

  1/6
  Aanbevolen

  Reageer hier en praat mee!