Naar boven

Nieuw van Essie: TREAT LOVE & COLOR, kleur en care in één

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Wil je graag jouw nagels verzorgen en tegelijkertijd een zacht kleurtje geven? Dan heeft essie de oplossing voor jou in de vorm van Essie TREAT LOVE & COLOR. De formule van deze nieuwe nagellak zorgt voor kleur én verzorging van je nagels. In dit blog leggen we uit waarom essie TREAT LOVE & COLOR onmisbaar is in iedere beauty routine.

Sterk verhaal

Essie TREAT LOVE & COLOR is de nieuwste nagellaklijn van essie. De lijn bestaat uit tien verschillende kleuren en je kunt kiezen uit drie verschillende dekkingen: sheer voor lichte dekking, shimmer voor meer dekking én glans en cream voor volledige dekking. Het bijzondere van de TLC-nagellaken is dat ze je nagels niet alleen kleur geven, maar ook verzorgen. Dat doen ze zo goed dat je nagels binnen één week aanzienlijk sterker worden. Sterker nog: dankzij de nagellak met ingrediënten als collageen en kamille-extract, heb je 60% minder kans op splijtende nagels en 35% minder kans op gebroken nagels. Kortom, essie TREAT LOVE & COLOR is dé nagellak voor ladies met zwakke en broze nagels. En heb je dat niet, dan mag je er natuurlijk ook gebruik van maken.

Eén laag is genoeg

Het fijne van essie TREAT LOVE & COLOR is dat het nagellak is waarbij je geen base- of topcoat nodig hebt. Alles wat je nagels nodig hebben om mooi en sterk te worden, zit in de TLC-formule. Je hoeft dus maar één laag aan te brengen en dat scheelt tijd en maakt het bovendien makkelijk voor jou om je nagels te verzorgen.

Bekijk alle TLC-nagellakken
essie_insert

Over essie
Essie brengt de salonkwaliteit naar de markt. Dankzij de professionele lakformule en speciale borsteltje is de nagellak zeer makkelijk aan te brengen en dekt en droogt deze snel. Het assortiment bevat meer dan honderd must-have kleuren. Daarnaast is er een uitgebreide verzorgingslijn beschikbaar. Zo vind je bij essie altijd de perfecte kleur en verzorging.

 

Bekijk alles van essie op bol.com


Welk essie-product is jouw favorite?