Naar boven

Laat je betoveren door de popjes en dieren van Enchantimals

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

De meisjes en jongens van Enchantimals doen niets liever dan hun dierenvriendjes vertroetelen en verzorgen. Ze zijn zo dol op hun dieren dat ze zelfs op hen zijn gaan lijken! Hun motto luidt dan ook: ‘verzorgen doen wij het liefst’. De poppen met huisdieren en grote dieren, speelsetjes, knuffels en de dierenboomhut zijn beestachtig leuk!

Enchantimals: gezellige beestenboel

Kinderen zijn gek op dieren. Maar omdat je niet elke dag naar de kinderboerderij kan, is dierenspeelgoed een prima alternatief. De Enchantimals, een serie kleurrijke dierenvriendjes met hun eigen huisdieren, veroveren de speelgoedwereld in rap tempo. Geloof ons: jouw (klein)kind gaat deze dierenliefhebbers liefhebben!

Zo zijn er Winsley Wolf met haar dappere wolfje Trooper, Cherish Cheetah met haar poeslieve jachtluipaard Quick-Quick en Saffi Zwaan met haar gevleugelde vriend Poise. Of wat dacht je van Peeki Papegaai met haar vriendje Sheeny? Koppie krauw!

Bekijk meer karakters van Enchantimals
Enchantimals Interactieve afbeelding karakters
+
+
+
+
+
+
+
+

Grote vrienden met grote dieren

Je ziet het: de Enchantimals zijn echte dierenvrienden. Maar ze beperken zich niet tot kleine en knuffelige beestjes. Ook zijn er Enchantimals die het liefst tijd doorbrengen met de grotere dieren uit het dierenrijk. Een voorbeeld daarvan is Gillian Giraf, die onafscheidelijk is van haar girafje Pawl. Of Zelena Zebra, die de hele dag knuffelt met Hoofette. Een ander populair speelfiguur is Ekatarina Olifant, die Antic met liefde overstelpt.

Bekijk meer grote dieren(vrienden) van Enchantimals

Dieren komen tot leven in speelsetjes

De Enchantimals-poppen en hun dieren komen helemáál tot leven in een realistische omgeving. In de keukenspeelset zijn het Bree Konijn met haar maatje Twist die jou de lekkerste gerechten voorschotelen. En in de boomhuisspeelset is het eindeloos schommelen met Felicity Vos en haar maatje Flick. Of wat dacht je van de slaapkamerspeelset, waar Bren Beer haar schattige beertje Snore in het wiegje legt? Maar wacht, eerst nog een sprookje voorlezen!

Bekijk meer speelsetjes van Enchantimals

De boomhut: een speelpaleis op grote hoogte

Je kunt de boom in! Want de Enchantimals hebben daar een te gekke boomhut gebouwd. En daar spelen ze met hun konijntje, vos en pauw. Eigenlijk is het eerder een soort paleisje, aangezien de dierenboomhut speelset naast een badkamer, slaapkamer en eetkamer zelfs een speeltuintje heeft.

Bekijk de dierenboomhut van Enchantimals

Knuffel ze plat!

Naast de vrolijk gekleurde popjes en speelsetjes zijn er ook zachte knuffels van Enchantimals. Met zo’n harig diertje is het stukken fijner slapen, autorijden of vliegen voor jouw (klein)kind. Populair zijn bijvoorbeeld konijntje Twist met haar lange roze oren. En de turquoise vogel Flap. Ook vos Flick ligt al in menig kinderbedje. Vergeet trouwens ook niet om Caper te bekijken: een beter ruikend stinkdier vind je nergens!

Bekijk meer knuffels van Enchantimals
Enchantimals interactief knuffels
+
+
+
+
+
+
+
+

Winactie

Met de Enchantimals scoort Mattel een ware hit. En dat willen ze graag met je vieren! Daarom geeft de fabrikant die geweldige dierenboomhut weg – misschien wel aan jouw (klein)kind!

Enchantimals Winactie Dierenboomhut

Wat je ervoor moet doen? Heel eenvoudig: stuur je mailtje naar weblog@bol.com met in de onderwerpregel ‘Winactie Enchantimals dierenboomhut’. Zet erin waarom je dit huis zo graag wint en vermeld ook het adres waar de prijs heen mag. Hierna is het een kwestie van duimen en afwachten, want deze winactie loopt tot en met 11 november 2018. Als je wint, krijg je uiteraard zo snel mogelijk bericht van ons.

Alle voorwaarden die bij deze winactie horen, vind je hier.

Bekijk alles van Enchantimals

Wat vindt jouw (klein)kind betoverend aan de Enchantimals?