Naar boven

Leren wordt kinderspel met Ik Leer en Electro van Jumbo

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

Met de educatieve spellen van Jumbo leren kinderen spelenderwijs belangrijke vaardigheden, voordat ze naar school gaan én tijdens hun schoolperiode. Nu is een extra goed moment om zo'n spel aan te schaffen, want tot en met 9 september krijg je 20% korting. Welke spellen er zijn (en welke spellen afgeprijsd zijn) leer je in dit blog mét winactie.

Ik Leer en Electro mét 20% korting

Al jarenlang zorgt Jumbo ervoor dat leren leuk wordt. Met de educatieve spellen van het merk is oefenen met schrijven, rekenen, lezen of andere dingen geen ‘moetje’ maar net zo leuk als spelen. Dat maakt het leven voor jou als ouder makkelijker, want met de spellen leer je samen met je kind nieuwe dingen. En zoals aangekondigd: een aantal van Jumbo’s educatieve spellen is tot en met 9 september met 20% afgeprijsd. Wil je weten welke spellen korting hebben? Klik dan op deze button:

Bekijk de afgeprijsde spellen

Jumbo

Jumbo Electro: laat de lichtjes branden

De Electro spellen van Jumbo zijn een combinatie van slimme elektronica en educatieve thema’s zoals kleuren, structuren en vormen. Je kleintje beantwoordt vragen door de pen op het juiste antwoord te houden. Is het antwoord goed? Dan maakt de pen een geluid en brandt het lichtje. Naast leuke thema’s zoals Wonderpen Dierenpret, Ontdek Vormen & Kleuren en Basisschool groep 1 & 2, is er ook Electro Nijntje wonderpen. Speciaal voor kleintjes die geen genoeg kunnen krijgen van dit kleine konijn. Electro Nijntje is exclusief bij ons verkrijgbaar.

Bekijk alle Electro spellen

Jumbo Ik Leer: schrijven, rekenen en lezen

Een spannend moment: je kleintje gaat voor het eerst naar school. Straks leert je studiebol opeens serieuze dingen als rekenen, lezen en schrijven. Met de Ik Leer spellen van Jumbo zorg je ervoor dat ze er ook na school veel plezier aan beleven. Al deze spellen zijn ontwikkeld in samenwerking met medewerkers uit het onderwijs om een optimale aansluiting op het lesprogramma van school en de belevingswereld van jouw kind te creëren. Bereid je kleintje voor op de ‘grote school’ met Ik Leer Op Weg Naar Groep 1: meer dan 20 spelletjes om kennis te maken met cijfers, kleuren, vormen en letters. En gaat jouw kind volgend jaar naar groep 3? Ook dat is een hele stap. Met het spel Ik Leer Op Weg Naar Groep 3 kan hij of zij alvast 20 leerzame spelletjes ontdekken én kunnen jullie samen het familiespel spelen. Vaardigheden zoals als schrijven, lezen en rekenen worden superleuk om te oefenen met de koffertjes uit de Ik Leer-serie. Je zou bijna zelf weer terug naar school willen.

Bekijk alle Ik Leer spellen

Nijntje

Winactie!

Goed dat je helemaal tot hier hebt gelezen, want het leukste komt nog! We hebben namelijk een mooie winactie voor je. Door eraan mee te doen maak je kans op het educatieve spel Electro Basisschool Groep 1 & 2, waarmee je jouw kleintje kunt voorbereiden op groep 1 en 2 van de basisschool. We mogen deze prijs vijfmaal weggeven, dus doe mee. Meedoen is simpel: stuur een e-mail met daarin je NAW-gegevens naar weblog@bol.com en zet in de onderwerpregel de tekst ‘Winactie Jumbo’. Hierna is het kwestie van duimen en afwachten, want deze winactie loopt tot en met 14 oktober 2018.

Na afloop van de winactie krijgen de winnaars bericht van ons en wordt hun prijs zo spoedig mogelijk toegestuurd. Alle voorwaarden die bij deze winactie horen, vind je hier.


Welke items van Ik Leer en Electro zijn de favorieten van jouw kids?