Naar boven

Homeland, het derde seizoen

| Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut

Fans van de Amerikaanse serie Homeland hoeven niet op zoek naar een nieuwe serie nu de eerste twee seizoenen zijn uitgezonden.

Ere wie ere toekomt, want de Amerikaanse tv-serie Homeland is in de prijzen gevallen. Maar liefst drie Golden Globes wisten de makers binnen te slepen. Hoofdrolspelers Claire Danes en Damian Lewis werden beloond voor hun rollen en de hele serie won de award voor Beste Dramaserie. Goed nieuws, maar wat nog fijner is om te horen is dat de makers een derde seizoen gaan maken.

Vele kijkers zullen daar zeer blij mee zijn aangezien Homeland zwaar verslavend is. De spannende serie over de CIA-agente Carrie Mathison (Claire Danes) die maar niet wil loslaten dat de lang vermiste marinier Nicholas Brody (Damian Lewis) in haar ogen een Al Quaida-spion is. Ze bijt zich vast in de zaak als een agressieve pitbull die van geen loslaten weet. Marinier Brody laat zich echter totaal niet van de wijs brengen door de volhardende blonde schone. Wat volgt is een tweestrijd tussen twee zeer sterke karakters.

Seizoen 1 is inmiddels te koop, seizoen 2 is binnenkort te koop en het wachten is nu dus op seizoen 3. Homeland is een blijvertje!


Reageer hier en praat mee!