Naar boven

Dit zijn dé must-haves voor het nieuwe schooljaar

| Geschatte leestijd: 3 minuten

Weer naar school gaan heeft ook z'n voordelen. Zo mag je nieuwe schoolspullen uitzoeken. Om je daarvoor wat extra inspiratie te geven, hebben we de must-haves voor het nieuwe schooljaar verzameld in dit blog. Ontdek ze hier, geniet van de voorpret én nog even van je zomervakantie.

Hippe rugzakken en fashion-schooltassen

Het is de must-have voor elke scholier: een rugzak of schooltas. Het liefst wil je er eentje die hip en stevig is, toch? Daarvoor ben je bij ons aan het goede adres, want je kunt in de Back to school-winkel kiezen uit opvallende rugzakken met gekke printjes en, voor wie functie belangrijker is dan vorm, uit rugzakken in neutrale kleuren en voorzien van veel opbergvakjes. Check deze selectie van rugzakken; de ideale rugzak voor jou zit er vast tussen. Wil je liever alle rugzakken bekijken? Klik dan hier.

Voor de allerkleinste scholiertjes hebben we trouwens ook de mooiste rugzakken. Je kunt ze hier bekijken.

nieuwe schooljaar

Onbekend maar niet onbemind

Rugzakken van bekende merken als Eastpak, Kipling en Herschel, die heb je vast weleens gezien. Maar geldt dat ook voor de rugzakken van Spiral of The Pack Society? Is je antwoord ‘nee’, dan raden we je aan om hun backpacks te bekijken. Ook The North Face, een merk dat praktische en sportieve rugzakken maakt, is vertegenwoordigd in onze rugzakkenwinkel. Hetzelfde geldt voor Parkland. De rugzakken van dit merk zijn sinds kort bij ons verkrijgbaar en alleen al daarom verdienen ze je aandacht. Kijken dus. Wil je er zeker van zijn dat jouw rugzak trendy is? Bekijk dan de nieuwe collecties van bovengenoemde merken.

FanTAStische schooltassen

Heb je liever een schooltas dan een rugzak? Geen probleem, ook die hebben we in alle soorten en maten. Functioneel en/of fashionable. Om je te inspireren, hebben we ook van de schooltassen een mooie selectie gemaakt. En die tref je hier aan. Ben je fan van een bepaald merk? Bekijk dan hier de schooltassen van GUESS, Enrico Benetti of BURKLEY. Draag je het liefst een kleurrijke schooltas? Check dan de schoudertassen van Dstrct. En klik op onderstaande button om alle schooltassen te bekijken.

nieuwe schooljaar

Ontdek alle schooltassen

Sieraden en sneakers

Een nieuw schooljaar vraagt om een nieuwe look, toch? Als je slim bent (en dat ben je), dan ga je voor een paar nieuwe sneakers die matchen met je nieuwe rugzak of schooltas. In onze sneakerwinkel vind je de nieuwste schoenen van de mooiste sneakermerken. Denk aan een paar hippe Vans, klassieke (maar nog altijd zeer populaire) All Stars of sportieve sneakers van Nike. En wie echt wil shinen op school, gaat voor opvallende sieraden. Kies uit de nieuwste en meest schitterende sieraden van Lilly of The Jewelry Collection.

Nog meer must-haves voor het nieuwe schooljaar

Nieuwe fiets nodig om naar school te fietsen? Ook daarvoor ben je bij ons aan het goede adres. Wie zijn fiets wil pimpen, kiest voor een stoer fietskrat of een mooie fietstas, die ook goed van pas komt om je schooltas in te vervoeren. Vergeet trouwens niet om je stalen ros op slot te zetten met een goed fietsslot, anders moet je na school naar huis lopen. Enne, regenkleding hoort ook bij de must-haves, anders kom je doorweekt aan op school en zit je een groot deel van de dag in natte kleren. Last but not least: fietsverlichting. Zorg ervoor dat je goed zichtbaar bent als je naar school of huis fietst, want veiligheid gaat boven alles.

nieuwe schooljaar

Tot slot: veel succes en plezier toegewenst in het nieuwe schooljaar!


Waar kijk jij naar uit in het nieuwe schooljaar?