Naar boven

Dit is de speelgoedhype van 2018: robotvriendjes van WowWee

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Bordspelletjes, mandala kleurplaten en spinners zijn leuk, maar the next best thing in de speelgoedwereld is toch echt het robotspeelgoed. Het Canadese merk WowWee heeft voor elk budget een cool robotvriendje voor je kind. Zo is er het robothondje CHiP met haar puppy's, de schattige Fingerlings diertjes en de coole zelfbalancerende MiP robot.

Fingerlings grijpen je vinger en laten niet meer los

De Fingerlings familie bestaat uit aapjes, eenhoorns, een luiaard en een panda, de meest schattige draakjes en bijbehorende speelsets! Voor de jongens is daar UNTAMED: de stoere dino versie van de welbekende Fingerlings. Schud de UNTAMED Raptors Fingerlings heen en weer en de dino’s laten hun woeste kant zien: ze gaan brullen en sissen. Aai je de dinos over hun neus dan gaan ze plotseling neuriën en spinnen, maar ze kunnen dan ook ondeugend worden en scheetjes laten. Je weet het nooit met de raptor dino’s. De vier verschillende UNTAMED raptors zijn daarom supergrappig en onvoorspelbaar. Luiaard Kingsley geeft je meteen een kusje terug wanneer je naar hem blaast. Wieg hem in slaap of houd hem ondersteboven en hij reageert door met zijn schattige oogjes te knipperen. De Fingerlings reageren op geluid, beweging en aanraking. En wist je al dat als je Fingerlings samenbrengt ze op elkaar reageren en dan met z’n allen gaan zingen? Vanaf 1 september is Fingerlings HUGS te koop: deze aap- en eenhoornknuffels zijn genomineerd voor speelgoed van het jaar 2018! Boris, Bella en Gigi zijn interactieve knuffels die boertjes laten en ‘auw’ zeggen wanneer zij vallen. Geef ze een zoen en kijk hoe ze je terug kussen! Ze zeggen je na op een grappige manier. Of gooi ze in de lucht en draai ze in de lucht: “WHIIIEEEE”. In totaal maken ze meer dat 40 geluidjes.

slider_image_v1
De Fingerling familie
slider_image_aapje_V2
Fingerlings HUGS: blue Boris

Een echte puppy is niet meer nodig met de CHiPPieS

Vragen jouw kinderen ook dagelijks om een puppy of kitten? Laat ze eerst oefenen met een CHiPPie. Blaffen, snuiven, kusjes geven en zelfs niezen: de CHiPPieS zijn net echte puppy’s, die maar wat graag met kinderen spelen. Tik op hun kop en ze laten hun verschillende trucjes zien. De ChiPPieS kunnen de kamer ‘bewaken’ van je kindje of achter hun eigen staart aan rennen, net als echte hondjes. Met de afstandsbediening kun je het WowWee robothondje laten dansen en zingen. Er zijn drie soorten chippies: Chipper is de blauwe en de slimste van het stel, Chipette is de roze en de schattigste en Chippo is de stoerste en het zwarte hondje. Met heldere LED-ogen en beweegbare achterpoten zijn CHiPPieS geschikt voor kinderen van 5 jaar en ouder.

Racen, dansen en je laten bedienen door je eigen MiP robot

De balancerende MiP is een supercoole robot met zeven verschillende game-modi. Kies de MiP-modus en de robot volgt jouw hand, rijdt en draait jouw kant op. Wanneer je kiest voor de Stacking-modus verandert de MiP in je persoonlijke butler en brengt hij je een stukje fruit, drankje of schaaltje chips op zijn dienblad. Maak een hindernisbaan van bekers, speelgoed en boeken en in de ROAM-modus navigeert de MiP zelfstandig een route om de obstakels heen. Houdt jouw kind van dansen en muziek? In de Dance-modus kan hij samen met zijn of haar robotvriendje dansen, want zodra je muziek op zet laat de MiP zijn vetste moves zien. De MiP robot is te bedienen met een app en is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar oud.

Wowwee
+
+
WowWee MiP Robot - Zwart
WowWee
€ 79,95
Ontdek alle WowWee speelgoed robots

Welke WowWee robot past het beste bij jouw kind?