Naar boven

Disney Infinity biedt oneindig veel fun!

| Geschatte leestijd: 2 minuten

Eén van de leukste games voor kids is eindelijk uit voor de Playstation 3, Xbox360, Wii, Wii-U en Nintendo 3DS: Disney Infinity, een game met eindeloze mogelijkheden en oneindig veel speelplezier! In dit artikel lees je alles over het spel en aan het einde lees je hoe je kans kunt maken op een prachtig Disney Infinity-pakket.

Infinity Base

Ouders en kinderen opgelet: Disney Infinity is een verslavende game die zich afspeelt in de werelden van de helden die zijn verzonnen door Disney en Pixar. Om het spel te kunnen spelen heb je de Starter Pack nodig en natuurlijk een spelcomputer. Het startpakket bestaat uit de Infinity Base, de speelfiguurtjes (Captain Jack Sparrow, Sully en Mr. Incredible) en natuurlijk de game zelf. De Infinity Base is waar de game om draait, het is namelijk een platform dat bestaat uit twee cirkels en een zeshoek. Op die laatste kun je zogeheten Power Discs plaatsen waarmee je toegang krijgt tot extra voertuigen en gadgets. Op de cirkels plaats je de figuurtjes die vervolgens tot leven komen in de game. Hoe leuk is dat!

Oneindig verhaal

Beleef avonturen in de werelden van Pirates of the Carribean, The Incredibles en Monsters University: speel de rol van getalenteerde bangmaker Sulley, word kapitein Jack Sparrow, de schermende piraat, of trek het kostuum aan van ’s werelds geweldigste misdaadbestrijder Mr. Incredible. Vecht tegen vijanden, los puzzels op, overwin hindernissen en speel een verscheidenheid aan andere unieke missies uit. Hoe meer je speelt, hoe meer je ontgrendelt, dus het verhaal houdt nooit op in Disney Infinity.

Toy Box

Bij het starterspakket van Disney Infinity krijg je drie verschillende speelsets die ieder een ander soort gameplay vertegenwoordigen. Daarnaast is er in het spel de Toy Box, een gigantische wereld waar je kan doen en laten wat je wil. Als je Mr. Incredible op de Infinity Base zet, open je een wereld vol superhelden waarin Mr. Incredible allerlei vijanden moet bevechten en ondertussen een gigantische basis bouwt met allerlei gadgets en voertuigen die je vast wel kent uit de film. Over films gesproken, kijk onderstaande trailer voor een indruk van Disney Infinity.

Win een Disney Infinity-pakket!

Doe mee met deze wedstrijd, want daardoor maak je kans op een Disney Infinity-pakket, speciaal voor kids. Dit pakket bevat een Disney Infinity t-shirt (voor kinderen) en een Disney Infinity tasje. We verloten 25 pakketjes onder de deelnemers, die in onderstaand formulier de gevraagde gegevens hebben ingevuld. Let op: deze winactie duurt tot en met 12 augustus 2013. De winnaars krijgen na de actie bericht van bol.com en natuurlijk hun prijs toegestuurd.


Reageer hier en praat mee!