Naar boven

Sinterklaasje bonne bonne bonne!

| Geschatte leestijd: 1 minuut

Ben je vergeten om een cadeau te kopen voor Pakjesavond en heb je geen tijd meer om de winkels in te duiken? Geen paniek, want er is een oplossing om te voorkomen dat je mee moet in de zak naar Spanje. Open je laptop en bestel op bol.com snel en simpel de leukste (digitale) cadeaubon van Nederland. Speel voor Sinterklaas, lekker vanuit je luie stoel.

Papier of digitaal

Bol.com biedt keuze uit een papieren en een digitale cadeaubon, beide online te bestellen. Voor wie nog wel wat tijd heeft om de winkel in te duiken, is er trouwens de bol.com cadeaukaart. Die is verkrijgbaar bij onder andere Albert Heijn, Bruna, C1000, Primera en Tabaronde. Omdat het al bijna Pakjesavond is, focussen we hier op de digitale cadeaubon; da’s tenslotte het ideale ‘last minute’ cadeau.

cadeaukaart_verkooppunten2

Persoonlijk tintje

Het mooie van de digitale cadeaubon is dat je ‘m een persoonlijk tintje kunt geven. Je kunt kiezen uit 15 verschillende ontwerpthema’s, zoals Sinterklaas, Kerst en Feestdagen en zelf de waarde van de cadeaubon bepalen, tussen de 5 en 150 euro. Verder kun je een bericht (dus ook een gedichtje) toevoegen en ervoor kiezen om de cadeaubon direct te versturen via e-mail of om een verzenddatum in te plannen. De e-mail met de cadeaubon wordt dan op de door jou opgegeven datum verstuurd.

De keuze is er reuze

Degene die (digitale) cadeaubon of een cadeaukaart ontvangt, mag kiezen uit miljoenen artikelen op bol.com. Gelukkig hoef je niet binnen drie weken een keuze te maken, maar je mag er een aantal jaren over doen. De (digitale) cadeaubon en cadeaukaart zijn namelijk na aankoop drie jaar geldig. Meer voordelen? Jazeker! Het tegoed kan ook in delen worden besteed en als gever bepaal je zelf hoeveel de cadeaubon of cadeaukaart waard is.

Laat je horen

Kortom, een gemakkelijk en leuk cadeau om te geven, maar ook om te ontvangen. Heb jij trouwens wel eens een cadeaubon ontvangen? Zo ja, wat heb je er toen van gekocht? Laat het ons weten hieronder in het reactievenster. Stel dat je nog een cadeaubon van bol.com hebt liggen, dan kun je het actuele tegoed en de geldigheid vinden op bol.com/cadeaukaart. Check het snel en koop er iets leuks van voor jezelf of een ander!


Reageer hier en praat mee!