Naar boven

De voorpret kan beginnen: het spannendste Jurassic World Fallen Kingdom speelgoed

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 4 minuten

In bioscopen over heel de wereld zijn de komende tijd gevaarlijke dinosauriërs te horen. De nu al legendarische Jurassic World-film, Fallen Kingdom, knalt dan namelijk van het witte doek af. Voor alle die-hard fans hebben wij het gaafste Jurassic World speelgoed op een rij gezet. Speel je favoriete scènes uit de film na met de LEGO Jurassic World bouwsets of het speelgoed van Mattel.

Naar de Jurassic World Shop

Speel de vetste scènes uit de film na met LEGO

Zoek dekking! De vulkanen op Isla Nublar zijn uitgebarsten en er loopt ook nog een levensgevaarlijke carnotaurus rond. Dat wordt plankgassen in de truck om Owen, Franklin en Claire te helpen ontsnappen aan de vallende lavastenen. Of: lanceer de gyrobol. Vergeet ook niet om de babydinosaurus en de eieren te redden voordat je ontsnapt. Met de Jurassic World LEGO speel je de meest spannende scènes uit de film na. Zo is er de helikopterachtervolging van Blue, de Indoraptorchaos op het landgoed waar Owen, Claire en Blue zich verstoppen en de gyrobolontsnapping. Voor de échte verzamelaars zijn er zelfs LEGO BrickHeadz van Owen en Blue.

Ontdek alle Jurassic World LEGO sets

Er is een T-Rex ontsnapt!

Let op de poort, er is een T-Rex ontsnapt! Help Claire en de wetenschapper door voor de babydinosaurus en de eieren te zorgen, terwijl de bewaker de reusachtige dinosaurus zoekt. Of probeer de verdwaalde raptor te vangen met de LEGO Juniors Jurassic World Raptor Reddingsauto. De Jurassic World LEGO juniors is heel gemakkelijk te bouwen en daardoor geschikt voor kinderen tussen de vier en zeven jaar. Voor de allerkleinsten, die ook graag met dino’s willen spelen, is er de LEGO DUPLO Jurassic World T-Rex toren of de Kinderboerderij met vriendelijke reuzen. Met dit peuterspeelgoed kunnen kleine dinofans hun eigen avonturen beleven. Zo is er een dino voor elke leeftijd.

Ontdek alle LEGO juniors Jurassic World sets Ontdek alle LEGO DUPLO Jurassic World sets
slider_image_v1
LEGO juniors T-Rex ontsnapping
slider_image_v2
LEGO juniors Raptor reddingsauto
slider_image_v3
LEGO DUPLO T-Rex toren
slider_image_v4
LEGO DUPLO Kinderboerderij

Pas op: deze dino bijt

Herbeleef de film met de speelgoed-dino’s van Mattel. Deze Jurassic World Villain Dino ziet er beestachtig eng uit met zijn ruwe huid en scherpe tanden. Wil jij dino’s vangen? Dat doe je met de Wrangler Jeep met vangnet. De stoere jeep heeft extra grote ‘off road’ wielen om in de jungle op zoek te gaan naar dinosaurussen. Het net is lanceerbaar met een katapult, zodat geen enkele dino meer ontsnapt. Met het Jurassic World T-rex masker kun je al je vrienden de stuipen op het lijf jagen. Het masker lijkt levensecht door de schubbige huid, grote tanden en de bek die open kan.

Bekijk al het Jurassic World speelgoed van Mattel

Een Jurassic Park voor jou en je vrienden

Kun jij samen met je vrienden een Jurassic Park themapark beheren? In het Jurassic World bordspel moet je botten opgraven, DNA in dinosaurussen veranderen, gebouwen uit de grond stampen of het park financieren. Je moet dus samenspelen om te overleven, maar let op: er kunnen dinosaurussen ontsnappen. Zo spannend als met het UNO Extreme Jurassic World kaartspel heb je UNO van Mattel Games nog nooit gespeeld. Als je een Attack-kaart pakt, moet je op de Dilophosauruslanceerder drukken en dan kunnen er zomaar eens Jurassic World-kaarten uit de dinokop gespuwd worden. Vergeet van de spanning niet ‘UNO’ te roepen als al je kaarten op zijn.

Ontdek het Jurassic World bordspel
Jurassic World
+
+
+
+

3D puzzelen met Jurassic World

Ook voor de puzzelfans kun je in de Jurassic World sferen blijven. Maak bijvoorbeeld deze Jurassic World Uitbarsting puzzel van 100 stukjes. Er staan maar liefst tien verschillende dino’s op de puzzel. Bij de Jurassic World Fallen Kingdom puzzel van 49 stukjes kun je maar liefst drie verschillende scènes uit de film in elkaar puzzelen. Of probeer de Ravensburger Jurassic World 2 3D puzzel van 72 stukjes. De stukjes zijn genummerd, zodat je de puzzel eenvoudig kunt maken en snel van het eindresultaat geniet. Maar de echte puzzelaars maken de 3D-puzzel natuurlijk op basis van de doos en hebben die nummers niet nodig, toch?

Ontdek de Ravensburger puzzels

Win een LEGO Jurassic World Indoraptor chaos bouwset

Grote Jurassic World-fan? Doe dan mee aan de LEGO winactie en maak kans op deze Indoraptor chaos bij Lockwood Estate LEGO bouwset. Wij mogen er maar liefst vijf weggeven. Meedoen is simpel. Stuur een e-mail met daarin je naam en adres naar weblog@bol.com en zet in de onderwerpregel de tekst ‘Winactie LEGO Jurassic World’. Misschien helpt een klein schietgebedje doen, daarna is het een kwestie van afwachten, want deze winactie loopt tot en met 15 juli 2018.

Na afloop van de winactie krijgen de winnaars bericht van ons en wordt hun prijs zo spoedig mogelijk toegestuurd. Alle voorwaarden die bij deze winactie horen, vind je hier.

Update: De winnaars zijn geselecteerd en hebben bericht ontvangen


Wat is jouw favoriete Jurassic Park film allertijden?