Naar boven

De voorjaarsschoonmaak is nu écht begonnen

| Geschatte leestijd: 2 minuten

Het zonnetje doet steeds meer zijn best om door te breken, en wij kunnen eerlijk gezegd niet wachten om de ramen en deuren open te slaan. We hebben zin om de boel schoon te maken. Kom maar op met die frisse start!

Zó maak je schoon schip!

We hebben eens goed gezocht in onze prachtwinkel naar 5 producten waarmee je het huis binnen no-time goed op orde krijgt. We hebben goed nieuws. Niet alleen hebben we 5 topproducten gevonden, we geven ze ook nog eens allemaal weg. Het enige wat je ervoor moet doen is een mailtje sturen naar weblog@bol.com (vóór 29 maart 2013) waarin je aangeeft welk product je wilt winnen. Let wel: je kunt maar voor één prijs meespelen. Laat die voorjaarsschoonmaak maar beginnen!


 • 5/5
  Van je natje naar je droogje

  Brabantia Droogmolen

  Lees meer
  Ha! Als de zon aan de hemel staat, kan de was weer naar buiten. Dat staat niet alleen gezellig in je tuin, het is ook nog eens energiebesparend. Deze Topspinner Droogmolen van Brabantia heeft maar liefst 50 meter om aan op te hangen. Als je dan ook nog eens bedenkt dat de droogmolen weerbestendig is, super stevig op zijn poot staat en je er een opberghoes (voor de winter) bijkrijgt, dan weten wij het wel. Gelijk aanschaffen, of winnen natuurlijk!
 • 4/5
  Kleine wasjes, grote wasjes

  Whirlpool Wasmachine

  Lees meer
  Dat zijn nog eens prijzen. We geven gewoon een wasmachine weg. En niet zomaar eentje. Een Whirlpool Nevada. Bijzonder is-ie omdat je het milieu er een plezier mee doet. De wasmachine heeft een energieklasse A++ label, en daarmee is de Whirlpool uitzonderlijk energiebewust en dat merk je uiteindelijk ook echt in je portemonnee. Als je deze wint, dan was je iedere keer met een grote glimlach!
 • 3/5
  Pedal to the metal(lic)!

  Curver Pedaalemmer

  Lees meer
  Opruimen betekent schoonmaken en: weggooien. Tuurlijk, je kunt gelijk naar je vuilcontainer lopen. Maar het is toch veel leuker om je voet op het pedaal van deze Curver Decobin te zetten en er je rotzooi in te werpen? De pedaalemmer is van kunststof en roest dus niet. Deukjes maak je er ook niet in, en voor vieze vingerafdrukken hoef je ook niet bang te zijn. De stijlvolle metallic look maakt he helemaal af.
 • 2/5
  Geef het maar uit handen!

  Samsung Robotstofzuiger

  Lees meer
  Wat zijn we eigenlijk ouderwets. Wij stofzuigen gewoon nog zelf, met de slang in onze handen. Maar dat hoeft allang niet meer. Met de Samsung Navibot haal je echt een schoonmaakhulp in huis. Dit is namelijk een robotstofzuiger en die vindt zelf zijn weg door je huis. Uitgerust met slimme sensoren botst de Navibot niet tegen meubels en muren, en valt ook niet van je trap. Hij onthoudt feilloos waar hij al is geweest en maakt je huis brandschoon, terwijl jij met een kop thee op de bank zit.
 • 1/5
  Opgeruimd staat netjes!

  IRIS Opbergbox

  Lees meer
  Opruimen betekent weggooien, of bewaren natuurlijk. Maar, waar laat je die spullen allemaal? Grote boodschappentassen en dichte verhuisdozen heb je al helemaal volgepropt. En eigenlijk weet je niet eens meer wat je daarin hebt gedaan. Bewaren is zo gemakkelijk nog niet. Nou ja, dan heb je vast geen transparante opbergboxen van IRIS in huis. Die zijn van een doeltreffende eenvoud. Je kunt precies zien wat erin zit, je kunt ze op elkaar stapelen en, misschien nog wel het belangrijkst, je kunt er heel veel in kwijt.

Reageer hier en praat mee!