Naar boven

Tien geweldige kerstcadeaus voor haar

| Geschatte leestijd: 2 minuten

Heren opgelet, want de kerstdagen staan voor de deur. Dat betekent dat de kerstversiering en de kerstboom weer van stal gehaald mogen worden. Maar wat is een kerstboom zonder cadeaus eronder? De leukste, mooiste en, in veel gevallen, voordeligste kerstcadeaus voor hem (én voor haar) vind je in de kerst cadeauwinkel van bol.com. Laat je inspireren door onderstaande lijst van topcadeaus voor haar, voordat je de winkel induikt.

Tien kerstcadeaus voor haar (in willekeurige volgorde)

1. Bol.com cadeaubon van 25 euro (want je weet hoe kieskeurig vrouwen zijn)
2. Max Factor Colour Elixir Lipstick (een lipstick om (haar) te zoenen)
3. The Twilight Saga Complete Collection (leuke serie voor haar, maar ook voor jou)
4. Rudolph van Veen – Rudolph’s bakery (E.H.B.B.O – Eerste Hulp Bij Bak Ongelukken)
5. Isa Hoes – Toen ik je zag (ontroerend boek over Antonie Kamerling)
6. Sarah Jessica Parker Twilight for Women (hiermee ruikt ze verrukkelijk)
7. Max Factor Clump Defy Volume Waterproof Mascara (mooi in één oogopslag)
8. Robbie Williams – Swings both ways (de meeste vrouwen zijn gek op ‘m)
9. Basil Bloom Carry All Bag – Fietstas (praktisch en prachtig)
10. Max Factor Masterpiece Colour Precision Oogschaduw (het oog wil ook wat)

Zo werkt de kerst cadeauwinkel

Heb je nog meer cadeaus nodig, maar geen idee wat je moet kopen voor je oma, je kleine neefje of je schoonzus? Surf dan naar de kerst cadeauwinkel. In deze winkel vind je altijd de leukste cadeaus. En het werkt ook nog eens heel gemakkelijk! Je kunt namelijk een selectie maken op basis van de ontvanger van het cadeautje. Mannen, vrouwen, jongens of meisjes. Vervolgens kun je binnen een categorie aangeven hoeveel je wilt uitgeven. Daarna krijg je alle cadeautjes te zien die binnen de betreffende prijscategorie vallen! Handig toch? Kun jij al je tijd besteden aan het versieren van je huis.

Hoho hoge kortingen

Op zoek naar kerstcadeaus die net wat goedkoper zijn dan normaal? Duik dan in de Hoho hoge kortingen winkel van bol.com. In deze winkel kun je in verschillende prijscategorieën zoeken naar geschikte kerstcadeaus voor hem en voor haar. Superhandig!

Korting op kerstcadeaus

Kan jij overigens wel wat korting op kerstcadeaus gebruiken? Tank dan minimaal 25 liter brandstof óf besteed minimaal 5 euro in de Shell-shop en ontvang een bol.com-voucher die maar liefst 10 procent korting op je bestelling waard is! Deze actie loopt in de periode van nu tot en met 24 december 2013 bij de bemande Shell-tankstations.

Reageer en praat mee

Heb je kunnen vinden wat je zoekt in de kerst cadeauwinkel van bol.com? Zo ja, wat heb je dan aangeschaft? Graag lezen we hieronder hoe je de winkel hebt ervaren. Wat vind je trouwens van onze cadeausuggesties? Had je er iets aan? Zo ja, laat het ons dan weten in de vorm van een leuke reactie.


Reageer hier en praat mee!