Naar boven

De top 5 wintersportgames

| Geschatte leestijd: 1 minuut

Nog twee weken en dan is het weer vakantie. Traditioneel hét moment om lekker op wintersportvakantie te gaan. Kom alvast in de stemming met deze top 5 beste wintersportgames.


 • 1/5
  De beste serie

  SSX

  Lees meer
  Het was lange tijd onwennig op de Xbox360 en Playstation3, want er was nog steeds geen versie uitgebracht van de verslavendste wintersportgame ooit: SSX. De laatste versie voor Xbox en Playstation 2 dateerde uit 2005 (!). Gelukkig kunnen we vanaf februari 2012 weer gerust nachtenlang doorhalen met de tricks van de beste wintersportgameserie ever.
 • 2/5
  Oude glorie

  Amped3

  Lees meer
  Nog zo’n game uit de oude doos die geen sequel heeft gekregen. Amped 3 dateert ook uit 2005 en kent geen deel 4, tot smart van veel snowboardfans., Want amped was een fijne serie, waarin je aardig realistisch aan het boarden was. Vooralsnog moeten we het doen met deze classic dus.
 • 3/5
  Wapperend de berg af

  SSX Blur

  Lees meer
  Op de Wii hoefden we minder lang te wachten op SSX. In 2007 kwam SSX Blur uit. De snowboardgame waarmee je al wapperend met je Wii-mote de berg af knalt. De game is niet de beste uit de serie, maar is wel zeer de moeite waard. Blur verwijst naar het blureffect van de game als je snoeihard de berg af raast. Lekker!
 • 4/5
  Lees meer
  De vernieuwende gameplay op de Wii levert nog een wintersportpareltje op. Shaun White Snowboarding werkt namelijk met de Wii Balance Board waardoor je op je sokken balancerend de berg af suist. Het is niet geheel zonder risico. Bij vallen breek je niet je benen, maar misschien wel je mooiste lamp.
 • 5/5
  Voor die-hards

  Stoked: Big Air Edition

  Lees meer
  Stoked: Big Air Edition is minder toegankelijk dan SSX, maar als je de game onder de knie hebt, speelt het lekker weg en knal je zeer overtuigend door de sneeuw. De visuals zien er namelijk prachtig uit.


Reageer hier en praat mee!