Naar boven

De 10 toppers uit de Vakantiewinkel

| Geschatte leestijd: 3 minuten

Wij van Uitgelicht! helpen je graag een handje, daarom hebben we hier, speciaal voor jou, de tien toppers uit de Vakantiewinkel, de winkel waar de zon altijd schijnt, op een rijtje gezet.


 • 1/10
  Lees meer
  Handig van Duracell, deze mobiele oplader. Ideaal voor de momenten dat je iPhone (of andere smartphone) bijna dood is en je op een plek bent zonder stopcontact of oplaadkabel. Juist ja, dan pak je deze oplader en geef je je mobieltje weer voor 5 uur nieuwe ‘prik’. Hij is geschikt voor alle smartphones met een micro- en mini USB-aansluiting.
 • 2/10
  Lees meer
  Mooi van prijs, mooi van zien, mooi om op te lezen. Dat is deze Sony Reader Limited Edition die alleen verkrijgbaar is bij bol.com en Albert Heijn. Deze populairste e-reader van Nederland is dun en licht en makkelijk om mee te nemen. Bovendien is ‘ie nu voordeliger dan ooit!
 • 3/10
  Lees meer
  Dan Brown, bekend van De Da Vinci Code en Het Bernini Mysterie, is terug met Inferno, het 4de deel in de serie over professor Robert Langdon. In dit boek ontdekt Langdon dat hij in het bezit is van een codereeks, gecreëerd door een genie dat geobsedeerd is door het einde van de wereld en het duistere meesterwerk Inferno van Dante Alighieri.
 • 4/10
  Lees meer
  Net als een little black dress en een goed paar hakken, is Steamcream een musthave voor iedere vrouw! Deze heerlijke alles-in-een-crème is geschikt voor alle huidtypes, van het hoofd tot aan de tenen, op elk moment van de dag, in elk klimaat. De tinnen blikjes van 75 gram zijn stuk voor stuk limited editions, dus één creme, oneindig veel keuze!
 • 5/10
  Lees meer
  In het 7de seizoen van de populaire tv-serie Flikken Maastricht raken Wolfs (Victor Reinier) en Eva (Angela Schijf) betrokken bij een onderzoek naar een motorbende die het op het toerclubje waarmee Wolfs motor rijdt, voorzien heeft. De rechercheurs ontdekken al snel dat de leden van de motorbende zich niet alleen met toertochten bezighouden…
 • 6/10
  Lees meer
  Liefhebber van de muziek van Daft Punk? Dan mag hun nieuwste album, Random Access Memories, niet in je collectie ontbreken. De meningen over het nieuwe album zijn verdeeld, maar wij vinden ‘m steengoed. Komt natuurlijk inclusief de hitsingle Get Lucky met Pharrell. Luisteren is genieten!
 • 7/10
  Lees meer
  Er staan je Sims nieuwe avonturen te wachten aan de zonnige kusten en het glinsterende water van een exotisch eiland! Van het verkennen van tropische eilanden tot het bouwen van een 5-sterrenresort. Je Sims kunnen een onvergetelijke reis beleven of een nieuw huis voor zichzelf bouwen in deze nieuwe utopie.
 • 8/10
  Lees meer
  Kubb is een buitenspel dat als doel heeft het omvergooien van blokken (de Kubbs) door er houten stokken tegenaan te gooien. Dat klinkt simpel, maar om te winnen moet je over strategisch inzicht beschikken en de nodige behendigheid om de blokken omver te gooien. Kortom, Kubb is een geweldig leuk buitenspel voor jong en oud.
 • 9/10
  Lees meer
  Binnen 10 minuten twee ijsjes maken. Dat kan met de Zoku Quick Pop ijsmaker. Waterijsjes, ijsjes met yoghurt, je hebt het zo gefixed. De Zoku leg je vóór gebruik 24 uur in de vriezer. Daarna kun je er twee ijsjes per keer in maken die dan binnen 10 minuten klaar zijn. In totaal kun je 3 keer twee ijsjes maken voordat de mal weer de vriezer in moet.
 • 10/10
  Lees meer
  Niks mis met een beetje rondhangen in de tuin, toch? Dat gaat het beste met deze relaxte hangmat van La Siesta. Hij is gemaakt van 100 procent katoen en daardoor sterk en duurzaam; zelfs zo sterk dat hij tot 120 kilogram belast kan worden. Deze hangmat kan gewassen worden op 30 graden, laag toerental en heeft 3 jaar garantie.

Kijk eens rond in de Vakantiewinkel

Dat was ‘m dan, de top-10 van leukste artikelen uit de Vakantiewinkel. Zit er voor jou niks bij? Kijk dan eens rond in de speciale Vakantiewinkel van bol.com, boordevol musthaves voor de zomer(vakantie). Overigens hebben we over een aantal artikelen in de top-10 uitgebreidere verhalen geschreven. Zo vind je hier een artikel over de Vakantiewinkel, hier een item over Steamcream, hier een tekst over Dan Brown, hier een verhaal over Kubb en hier een item over Flikken Maastricht.

Mis nooit meer iets

We hebben zoveel leuke acties en aanbiedingen, die delen we graag met jou! Schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven en we sturen alles lekker makkelijk, rechtstreeks naar jouw e-mailbox. Enne, stopzetten kan altijd.


Reageer hier en praat mee!