Naar boven

De populairste scheurkalenders voor 2013

| Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut

Je wordt wakker, beent je in de richting van het toilet en daar zie je dat je het laatste velletje van 2012 van je scheurkalender klaarstaat om afgescheurd te worden. Ja, het is 2013. Tijd ook voor een nieuwe scheurkalender. Dit zijn de populairste 3.


 • 3/3
  Lees meer
  Houd je hersenen actief met de Neurocampus braintraining scheurkalender 2013. Elke dag ligt er een uitdaging op je te wachten die je hersenen flink doen kraken. Van taal tot rekenen, van inzicht en logica tot geheugen. Alles komt aan bod, op drie verschillende niveaus. Begin elke dag met het wakker schudden van je brein. Het is leuk en je blijft geestelijk langer fit.
 • 2/3
  Een moment van inspiratie

  Happinez / Spirituele scheurkalender 2013

  Lees meer
  De Happinez spirituele scheurkalender is al jaren een bestseller. Deze zorgt ervoor dat je dagelijks een moment van inspiratie hebt. De 2013-editie staat in het teken van 365 dagen wijsheid. Denkers, schrijvers en mystici komen aan het woord – van het daoïsme, boeddhisme, hindoeïsme, de islam en het soefisme, het jodendom en christendom, tot teksten uit de natuurgodsdiensten en de school van de Advaita Vedanta. Voor de spirituelen onder ons.
 • 1/3
  Nieuwe inzichten in 2013

  Coachingskalender / 2013

  Lees meer
  Houd je geest soepel met de Coachingskalender 2013. Probeer eens anders te denken over het dagelijks leven. Deze kalender helpt je erbij, door elke dag een nieuwe uitspraak te delen die je in beweging brengt. En nieuw in 2013: de scheurkalender is ook te downloaden als digitale kalender met de speciale code die je op de kalender vindt. Zo heb je ‘m ook op je computer, smartphone of tablet beschikbaar.

Reageer hier en praat mee!