Naar boven

Verwen je oren met de beste Sennheiser koptelefoons

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

De toon is gezet. Als trendsetter in de audiowereld lanceert Sennheiser weer 3 nieuwe koptelefoons. Allen draadloos en voorzien van de meest innovatieve technologieën; ideaal voor onderweg. Lees snel verder, ontdek de nieuwste features.

Muziek volgt je overal

Voor een drukke, altijd on the go lifestyle deinzen de HD 4.40 BT, HD 4.50 BTNC en PXC550 niet terug. Sterker nog, daar zijn ze juist voor gemaakt. De drie nieuwe koptelefoons van Sennheiser zijn draadloos, beschikken over bluetooth technologie en hebben een around-ear pasvorm. Het verschil? Nou, dat zit ‘m in de features. En dat zie je natuurlijk ook terug in de prijs.

Sennheiser koptelefoons

Ontworpen om met je mee te gaan

Zelfs alledaags geluid wordt een genot voor je oren met de HD 4.40 BT. De levendige, gedetailleerde sound verrast je iedere dag weer, waar je ook bent. Gezien de headset draadloos is, geniet je van ultieme bewegingsvrijheid terwijl je muziek luistert. Deze around-ear koptelefoon is namelijk voorzien van Bluetooth 4.0 en aptX compatibiliteit. Hij levert daardoor echt Hi-Fi geluid met een dynamische bas. NFC zorgt daarbij voor een eenvoudige koppeling met compatibele apparaten. Maar, ook het oog wil wat. Met het minimalistische, hoogwaardige design zit dat zeker goed.

Sennheiser koptelefoons

Een moment voor jezelf

Ook de HD 4.50 BT is voorzien van de bekende Sennheiser kwaliteit en uitstraling. Maar dit model doet er nog een schepje bovenop. Dankzij Sennheiser NoiseGard™ actieve ruisonderdrukking kun je namelijk echt óveral van je muziek genieten. In alle rust. Zo zul je nooit meer gestoord worden door een bellende collega, een blaffende hond of luid sprekende medepassagiers. Middenin de drukte, hoor jij niets dan jouw favoriete artiesten. Dankzij de draaibare oorschelpen en de opvouwbare hoofdband kun je ‘m compact opbergen in de beschermhoes. De wens van iedere muziekliefhebber met een actieve lifestyle.

Sennheiser koptelefoons
Het geluid reist met je mee
Sennheiser koptelefoons
Focus en rust middenin de drukte
Sennheiser koptelefoons
Omgevingsgeluid is verleden tijd

Geluid van wereldklasse

In welke klasse je ook reist; het geluid van de PXC 550 is altijd van wereldklasse. Net als voorgaande twee modellen, is deze koptelefoon voorzien van een microfoon en bluetooth. Wat de krachtige PXC 550 uniek maakt, is de uitzonderlijk hoge weergavekwaliteit. Diep, helder en authentiek. Zo komt je favoriete track (of film) écht tot leven. Bij ieder volume. Je kunt tot maar liefst 30 uur naar muziek luisteren op een batterij, terwijl NoiseGard ervoor zorgt dat je geen last hebt van omgevingsgeluid. En de gevoelige touchpad op de oorschelp geeft jou de volledige controle over je muziek.


Wat vind jij tof aan de nieuwe Sennheiser koptelefoons?