Naar boven

De nieuwste Engelstalige boeken

| Geschatte leestijd: 1 minuut

Op zoek naar een goed boek? Lees dan dit artikel en laat je inspireren door onderstaande lijst van (nieuwe) topboeken. De lijst bestaat Engelstalige boeken als Seven Minutes in Heaven, Percy Jackson and the Sea of Monsters en One Direction: Where We Are. Kortom, een inspirerende lijst voor boekliefhebbers én fans van de band One Direction.

En dit zijn ze dan…


  • Seven Minutes in Heaven is het laatste boek in de succesvolle The Lying Game-reeks van Sara Shepard. Het laatste deel verteld verder over Sutton Mercer. Zij had een perfect leven, totdat iemand haar vermoordde. Vervolgens wordt Emma, Sutton’s verloren gewaande tweelingzus, door de moordenaar gedwongen om als Sutton door het leven te gaan. Ondertussen probeert Emma te ontrafelen wie haar zus heeft vermoord.
  • Alex en Conner Bailey zijn sinds hun avonturen in het boek The Wishing Spell niet meer terug geweest in het Magische Verhalenland. In The Enchantress komt de tweeling erachter dat een tovenares hun moeder heeft ontvoerd. Tegen de wil van hun grootmoeder moeten de twee hun eigen weg vinden in het Magische Verhalen- land om hun moeder te redden. Geschreven door Chris Colfer, hoofdrolspeler in de hitserie Glee.
  • Percy Jackson and the Sea of Monsters is een avonturenverhaal geschreven door Rick Riordan. In dit tweede deel van de serie Percy Jackson and the Olympians wordt de boom van Thalia vergiftigd, waardoor Percy en zijn vrienden slechts enkele dagen de tijd hebben om naar het tegengif op zoek te gaan: het Gulden Vlies. De verfilming van het boek draait op dit moment in de Nederlandse bioscopen.
  • Nog een boek waarvan de verfilming in de bioscoop draait. City of Bones, geschreven door Cassandra Clare, gaat over Clary Fray, een meisje dat in een club getuige is van een moord die gepleegd wordt door een groep jongeren. Zij blijken schaduwjagers te zijn; strijders die hun leven geven in de strijd tegen demonen. Clary komt er achter waarom zij de enige is die de schaduwjagers kan zien; ze blijkt één van hen te zijn.
  • One Direction: Where We Are is het enige officiële boek van 1D dat hun belevenissen van de afgelopen anderhalf jaar beschrijft. Van de plaatsen waar ze zijn geweest en de fans die ze hebben ontmoet tot de gedachten en de gevoelens van de jongens, hun dromen, hun hoogte- en dieptepunten. Kortom, een must-read voor de One Direction-fans.

Mis nooit meer iets

We hebben zoveel leuke acties en aanbiedingen, die delen we graag met jou! Schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven en we sturen alles lekker makkelijk, rechtstreeks naar jouw e-mailbox. Enne, stopzetten kan altijd.


Reageer hier en praat mee!