Naar boven

Daar is hij dan…de BlackBerry Z10

| Geschatte leestijd: 1 minuut

Eindelijk, daar is hij dan! De BlackBerry Z10. Er is veel over gespeculeerd maar vanaf vandaag is hij ook aangekondigd en dus meteen te bestellen. Wij zetten de nieuwste, handigste en leukste features voor je op een rij!

Dé smartphone voor al jouw behoeften

BlackBerry heeft een compleet nieuwe smartphone ontwikkeld die zich iedere keer weer aanpast aan jouw behoeften. De BlackBerry Z10 heeft een touchscreen van 4.2 inch en is een lust voor het oog door het strakke design. Dankzij het nieuwe, krachtige besturingssysteem BlackBerry 10 behoort een ‘trage’ smartphone definitief tot het verleden.

Altijd de perfecte foto

Eén van de meest opvallende features in de BlackBerry Z10 is de ingenieuze manier waarop je met je foto’s kunt omgaan. Door de Time Shift-functie maak je eigenlijk altijd de perfecte foto. Deze handige feature legt de milliseconden voor én na het maken van de foto vast. Heeft je vriend net zijn ogen dicht? Geen probleem, met de Time Shift draai je de tijd 2 milliseconde terug zodat hij ze wél open heeft. Dat kan vooral handig zijn op groepsfoto’s waar je natuurlijk altijd wel iemand hebt die net zijn ogen dicht heeft. Nóg leuker wordt het als je vervolgens met de BlackBerry Storymaker al je beelden met een simpele swipe omzet in een filmpje.

Slim toetsenbord

Het BlackBerry toetsenbord onthoudt hoe je schrijft en past zich aan daarom ook aan jouw manier van typen aan. Je toestel begrijpt wat je wilt zeggen en doet suggesties voor woorden waardoor je sneller en secuurder kunt typen. Die e-mail heb jij voortaan dus een stuk sneller klaar!

BlackBerry Remember

Een ander handig aspect van de BlackBerry Z10 is BlackBerry Remember. Iedereen die wel eens een feestje heeft georganiseerd of een vakantie heeft gepland weet dat daar aardig wat voorbereiding bij komt kijken. In BlackBerry Remember kan je alle documenten, foto’s, e-mails en websites op één plek samen brengen en organiseren. Ook als je even offline bent heb je hier nog toegang tot eerder opgeslagen webkoppelingen, hoe handig is dat?

BlackBerry heeft met de BlackBerry Z10 echt een geweldige smartphone neergezet die helemaal inspeelt op de behoeften van deze tijd.

Bestellen

Natuurlijk kun je de BlackBerry Z10 meteen bij bol.com bestellen zodat jij deze geweldige smartphone straks als eerste in huis hebt! De BlackBerry Z10 zal vanaf 19 februari verkrijgbaar zijn in het zwart. De witte variant is verkrijgbaar vanaf 26 februari.

BlackBerry heeft ook de BlackBerry Q10 aangekondigd, een zelfde geweldige smartphone maar dan met qwerty-toetsenbord. Deze zal in het tweede kwartaal van 2013 op de markt komen.


Reageer hier en praat mee!