Naar boven

De meest verkochte computerartikelen

| Geschatte leestijd: 1 minuut

2012 was weer een jaar van tablets. Het ene na het andere merk kwam met een nieuwe. Maar staan ze ook in de bol.com-lijst van best verkochte computerartikelen bij bol.com? Nee, opvallend genoeg niet. Het zijn meer de kleinere artikelen die het goed doen. En dan laten we inktcartridges en papier even buiten beschouwing.

 • 5/5
  Lees meer
  Op 5 vinden we de enige daadwerkelijke computer in deze lijst. De HP Pavilion laptop inclusief een volledige versie van Microsoft Office 2010 vond dit jaar gretig aftrek. De aantrekkelijke prijs zorgde ervoor dat deze laptop zeer gewild was onder scholieren en studenten.
  • 4/0
   Lees meer
   Het won niet voor niets de Tweakers Award 2012 voor beste netwerkapparaat. De TP-Link TL-WR1043ND wireless router werd dit jaar gezien als de beste oplossing voor je netwerkproblemen. Het bereik van deze router is zoals je het zou willen: in je hele huis een goede en snelle internetverbinding. En niet alleen Tweakers was enthousiast. Ook de reviews op bol.com liegen er niet om.
   • 3/0
    Draadloze muis

    Logitech M235

    Lees meer
    De meest populaire muis van dit jaar is Logitech M235 wireless mouse. Deze muis is ideaal in combinatie met je laptop. Het formaat is niet al te groot en de USB-dongle is zo klein dat je die gewoon in je laptop kan laten zitten. Ook in je tas. Een prima muis die fijn in de hand ligt en het werk doet, dat hij hoort te doen. Daar houden we van.
    • 2/0
     Lees meer
     De rigoureuze upgrade van Windows 8 wilde niemand missen. Dat blijkt wel uit de nummer 2 in deze lijst. De upgrade-dvd van Microsoft Windows Pro 8 was het afgelopen jaar het meest populaire softwarepakket. Niet verwonderlijk, want dit nieuwe besturingssysteem ziet er ook waanzinnig uit.
     • 1/0
      Lees meer
      Veel opslag voor weinig geld. Dat maakt van de Kingston DataTraveler 100 G2 een bestseller op het gebied van dataopslag. Ruim 16 gigabyte voor nog geen 20 euro. Er is dus genoeg ruimte op deze usb-stick voor een muziek- of fotocollectie van formaat. Weg met die kleinere usb-sticks. De DatatTraveler kan ze allemaal vervangen.

     Reageer hier en praat mee!