Naar boven

De luiers van Zwitsal: leuk, heerlijk zacht, comfortabel en met geurbuiltje

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 1 minuut

Zwitsal heeft onlangs luiers gelanceerd. Om deze nieuwe lijn van luiers nog wat beter toe te lichten hebben we onderstaand wat tips verzameld! Naast deze tips & tricks ligt er tijdelijk ook een mooie aanbieding van Zwitsal producten in het verschiet. Lees dus snel verder!

 Nieuw: luiers van Zwitsal

Heerlijk zacht comfort 

Babybilletjes zijn heerlijk zacht en dat willen we graag zo houden. Daarom heeft Zwitsal al haar kennis over babyverzorging gebruikt om een zachte en comfortabele luier te ontwikkelen. Zwitsal luiers houden de billetjes van je kindje zowel overdag als ’s nachts langdurig droog.

Zwitsal zacht en comfortabel

Met of zonder Zwitsal geur?

De luiers hebben een neutrale geur, maar je kan zelf bepalen of je de milde Zwitsal geur toevoegt met het bijgevoegde geurbuiltje. In iedere luierverpakking vind je een geurbuiltje. Zodra je de transparante folie verwijdert komt de milde Zwitsal geur vrij. Je kan het builtje tussen de luiers plaatsen maar natuurlijk ook in de kast tussen de kleertjes. Ook zijn ze verschillend in design. Leuke ontwerpen met diertjes maken het verschonen misschien nog iets leuker. Zo kun je je kleintje tijdens het verschonen een leuk verhaaltje vertellen over de dieren die er op staan.

Zwitsal luiers zijn er in verschillende maten. De luiers in maat 1, 2 en 3 hebben een urine indicator en maat 1 en 2 een navel uitsparing die ervoor zorgt dat het naveltje van de baby beschermd wordt en niet geïrriteerd raakt. Alles om het zowel voor je kleintje als voor jezelf zo comfortabel en makkelijk mogelijk te maken.

In alle soorten en maten

Tips voor de Zwitsal luier

Om iedereen nog iets beter op weg te helpen met de nieuwe luierlijn van Zwitsal zullen we wat handige tips geven. Bij luiers is het ontzettend belangrijk om de goede maat te kiezen. Om je hiermee op weg te helpen vermelden we per maat rond welk gewicht je kleintje dan zit. Als het gewicht van jouw kindje niet overeenkomt met wat er op de verpakking staat, adviseren we om een andere maat te kiezen. Ook als de strips van de luier moeilijk dichtgaan of als je kindje meer plast dan de luier kan opnemen, is het handig om een maatje groter te nemen!

Als je de goede maat hebt gevonden is het belangrijk om de luier op de goede manier aan te doen. In de afbeelding hieronder worden enkele tips uitgelegd.

Instructie Zwitsal luiers

Tot ruim 40% korting op vele Zwitsal producten

Tijdelijk is er een leuke Zwitsal actie, want je kunt tot ruim 40% korting besparen op verschillende producten. Wees er snel bij en bekijk hier de aanbiedingen op vele Zwitsal producten. Hier vind je aanbiedingen op billendoekjes, snoetenpoetsers, shampoo, zeepjes, etc. En mocht je je naast deze vertrouwde producten nog aan iets nieuws willen wagen, vergeet dan de luiers niet!


Hoe maak jij van het verschonen van je kleintje een leuker karwei?