Naar boven

De Logitech Mini Boombox

| Geschatte leestijd: 1 minuut

Wie denkt dat gettoblasters en boomboxen altijd groot moeten zijn heeft het mis. Dit fraaie exemplaar van fabrikant Logitech is niet veel groter dan een alarmklok en zorgt voor een vergelijkbare oorverdovende bas. Voor de Mini Boombox heb je geen kabels nodig, muziek wordt namelijk draadloos afgespeeld via Bluetooth.

Geweldig geluid gaat overal mee naartoe

Muziek draadloos afspelen kan haast niet simpeler. De Mini Boombox legt gemakkelijk verbinding met je smartphone of tablet via Bluetooth, waarna je meteen kunt genieten van muziek. De interne batterij zorgt tot 10 uur afspeelplezier en is daarna weer op te laden. Als je muziek aan het draaien bent en je een inkomende oproep krijgt zorgt het apparaatje ervoor dat je dit telefoongesprek gewoon kunt voeren dankzij de ingebouwde microfoon. Ook de bas die zich in dit kleine stukje elektronica schuilhoudt is om naar huis te schrijven, want wat een oorverdovend geluid komt eruit! De Mini Boombox is verkrijgbaar in zwart, wit en rood.

Superveel voordeel

Er rust nu wel héél veel voordeel op de Mini Boombox. Als je tussen 31 januari en 14 februari een exemplaar koopt krijg je hier tijdelijk een bol.com cadeaubon t.w.v. €10 bij. En of dat nog niet genoeg is, kost de Boombox tot en met 6 februari geen €77,99 maar €64,99!


Reageer hier en praat mee!