Naar boven

De LEGO® Batman Film: het ultieme bioscoopavontuur

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Eindelijk is het zover: op 8 februari ging de spectaculaire film De LEGO® Batman Film in première in alle bioscopen. Maar daar blijft het niet bij, want de kids kunnen nu zelf alle scènes uit de film naspelen met de bijpassende LEGO bouwsets. Zo komt het bioscoopavontuur thuis pas echt tot leven. Lees snel verder en bekijk de verschillende bouwsets!

Ontdek De LEGO® Batman Film

Ken je De LEGO® Film uit 2014 nog? Dan ben je ook vast de legendarische LEGO Batman niet vergeten. En omdat ‘ie toen zo heldhaftig was, heeft de zelfbenoemde leider van het gezelschap nu zelfs de hoofdrol in zijn eigen film gekregen. De vraag is of hij ook deze keer zal slagen. Er liggen namelijk grote veranderingen op de loer voor Gotham City. Als Batman de stad wil redden uit de handen van de Joker en zijn sluwe plannen, moet hij zijn waakzame rol laten vallen, leren samenwerken met anderen én leren om meer relaxed te zijn. Maar of hem dat gaat lukken… Dat ontdek je in De LEGO® Batman Film, óf dat bepaal je zelf met de The LEGO® Batman Movie bouwsets.

LEGO Batman Movie
De spetterende Batcave Inbraak speelset
LEGO Batman Movie
Een maffe, duistere wagen
LEGO Batman Movie
Racen door de energiecentrale

Avontuurlijke speelsets

Eenmaal thuisgekomen van de bioscoop, gaat de film gewoon verder. Met de avontuurlijke LEGO Batman bouwsets van De LEGO® Batman Film kunnen de kids namelijk zelf de hoofdrol spelen in hun eigen film. Net als Batman. Zo speuren ze bijvoorbeeld naar de pinguïn-indringers met de Batcomputer in de The LEGO® Batman Movie – Batcave Inbraak (set 70909). Als de boeven eenmaal gevonden zijn, is het tijd om aan te vallen met de raketten en noppenschieters van de Batboat. Of speel de scène met Batgirl, Harley Quin en de Joker na met de maffe The LEGO® Batman Movie – The Joker Duistere Low-rider (set 70906). Ook in de energiecentrale van Gotham City kunnen ze wel wat hulp gebruiken. In de spannende speelset The LEGO® Batman Movie – The Riddler Raadsel-racer (set 70903) ontdek je waarbij. Vorm een team met Batman en red de stad!

De LEGO® Batman Film

Van Batmobile tot Scuttler

Met de bouwset The LEGO® Batman Movie – De Batmobile (set 70905) springen kids rechtstreeks in de Batmobile met Batman en Robin. Zijn de superschurken in zicht? Schakel dan om naar monstertruckmodus, vuur de noppenschieters af en win de strijd. Maar ook bij The LEGO® Batman Movie – De Scuttler (set 70908) heeft Batman extra hulp nodig. De Joker en Poison Ivy met haar monsterplant zijn namelijk binnengevallen op het pensioenfeest van commissaris Gordon en hebben gasten gegijzeld. Spring in de cockpit van de geweldige Scuttler en red ze zo snel mogelijk van de boeven! Samen met Batman natuurlijk. Want, zoals ze in Gotham City zeggen: “It takes a team to build a hero.”

Alles van De LEGO® Batman Film Ontdek de LEGO shop

 


Welke LEGO bouwset is de favoriet van jou en je kind(eren)?