Naar boven

Alle kinderen verzamelen! Dit zijn de allerleukste verzamelfiguren

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 4 minuten

Goed nieuws voor kinderen en ouders: het aanbod van verzamelfiguren was nog nooit zo indrukwekkend als nu! Daarom zetten we de zeven allerleukste collecties op een rijtje. Naast de razendpopulaire L.O.L. Surprises, Zomlings en Bubbleezz bespreken we ook de ultieme klassieker Pokémon en nieuwkomers als Party Popteenies en Tweet Beats.

Altijd feest met de Party Popteenies

Wat een feest! Waar? In de wereld van de Party Popteenies natuurlijk. En jij bent uitgenodigd! Trek, draai en pop de Surprise Popper open en in een regen van confetti verschijnt jouw Popteenie. Rainbow Unicorn, Cutie Animal of Winter Wonderland: wat voor soort feestje wordt het vandaag? Dankzij de Poptastic Party Playset met draaiende dansvloer, fotohokje en elegante lift wordt het extra feest!

Alles van de Party Popteenies

verzamelfiguren voor meisjes

Eye Spy van L.O.L. Surprise: verrassend leuk

Met L.O.L. Surprise heb je verrassend veel lol. De nieuwste serie is Eye Spy. Dat is zo leuk dat het ‘normale’ poppetje Under Wraps zelfs genomineerd is voor Speelgoed van het Jaar! Naast Under Wraps kun je ook kiezen voor het diertje Pets of het kleine zusje Lil Sisters. Scheur de bal laag voor laag af, ontdek steeds een nieuwe verrassing en ontmoet uiteindelijk je nieuwe pop. Hoe leuk: de vermomming verandert in verschillende modeaccessoires!

Bekijk alles van L.O.L. Surprise!

+
+
+
+

Zomlings: een stad vol minimonsters

Help, monsters! De mysterieuze minimonsters Zomlings zijn té leuk. Je kunt je eigen Zomlingsstad bouwen vol met huizen, hotels en raceauto’s. De stad heeft zeven te gekke wijken, waaronder Wacky Waters, Zomling Zoo en Creepy Circus. Er zijn meer dan 100 verschillende monsters om te verzamelen! Kies bijvoorbeeld voor drie Zomlings in een coole bus, een blik met vijf metallic Zomlings voor de échte verzamelaar of een drietal kleurrijke racewagens met evenzoveel Zomlings.

Fingerlings: vriendschap op je vingertoppen

Met Fingerlings valt er ongelooflijk veel te ontdekken. De diertjes voor aan je vinger geven kusjes, reageren op geluid en aanraking, grijpen je vast en gaan slapen als je ze neerlegt. De Untamed Baby Raptors dino’s kunnen bijvoorbeeld brullen, sissen, neuriën en scheetjes laten. Babyluiaard Kingsley geeft een kusje als je in zijn gezichtje blaast en knippert met zijn oogjes als je ‘m ondersteboven houdt. Natuurlijk heeft ook roze eenhoorn Gemma een hoop trucs voor je in petto.

Alles van de Fingerlings

Welkom in de knijpbare wereld van de Bubbleezz

Bubbleezz zijn uiterst knijpbare beesten, die leven in een Squeezy wereld van feest en plezier. Elk van deze schattige schepsels heeft zijn eigen karaktertrekken en bevat andere ‘charms’ (kleine sieraden). Simon Snowbeast vergeet vaak hoe hard zijn stem is, daarom knuffelt hij wanneer hij zijn vrienden per ongeluk laat schrikken. De knotsgekke Billy Bluebellbunny is een konijntje dat altijd in is voor een geintje. En met bosbessenbeer Bailey Bearberry is het altijd beregezellig.

Alles van de Bubbleezz

Tweet Beats: ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is

Een lekkere beat, wat getwiet en geniet! Tweet Beats zijn de muzikaalste vogeltjes van de hele gevleugelde wereld. Alle vogeltjes hebben hun eigen stijl en geluid. Zet je een Tweet Beat op één van de vier takken? Dan klinken zijn eigen drums, bassen, melodieën en vocalen, die helemaal passen bij de muzikale stijl van het beestje. Per tak klinkt het vogeltje weer anders. Plaats verschillende vogels op verschillende takken en varieer eindeloos. De basisset bevat de boom en de Tweet Beats Bobbie, Jenny, Binky en MC Jay. Het nest kun je compleet maken met C.H.I.P., Pingy, Diva en Beaty.

Start met de basisset

slider_tweet
Zet je een Tweet Beat op één van de vier takken? Dan klinken zijn eigen drums, bassen, melodieën en vocalen
slider_tweet2
De basisset bevat de boom en de Tweet Beats Bobbie, Jenny, Binky en MC Jay

Pokémon: vang ze allemaal

Pokémon is al ruim 20 jaar razendpopulair onder kinderen en volwassenen. Logisch, want de Pokémon kaarten zijn leuk om te verzamelen én om mee te spelen. Elk kwartaal komen er nieuwe series uit met kersverse Pokémon en nog nooit geziene krachten. Je raakt dus nooit uitgespeeld en uitverzameld! De nieuwste serie is Sun & Moon Celestial Storm. Tijdens het woeste stormseizoen nemen Pokémon het op tegen wezens uit de Ultra Space. Spannend!

verzamelfiguren voor meisjes

Van videogames tot speelgoed en van kleding tot kaarten: alles van Pokémon vind je in onze Pokémon shop.


Wat vinden je kinderen en jij het leukste verzamelspeelgoed?