Naar boven

De 5 meest verkochte babyartikelen in 2012

| Geschatte leestijd: 1 minuut

Altijd al willen weten wat er bij bol.com het best wordt verkocht op het gebied van babyspullen? Wij wel en dus vroegen we netjes of ze in hun database wilden kijken wat er nu het meest over de digitale toonbank van Billy ging.

 • 1/5
  Lees meer
  Heeft uw kind moeite met doorslapen? Er bestaan oplossingen! Met deze Kidsleep wekker leert de kleinste telg uit de familie wanneer hij moet slapen en wanneer hij wakker mag zijn. Ideaal voor de mensen die uren lang slaap verliezen in het holst van de nacht.
 • 2/5
  Lees meer
  Dit is de Bentley onder de autostoelen. De Maxi-Cosi Priori SPS. Veel mensen besloten deze aan te schaffen en dat begrijpen we prima. De kleine zit er namelijk heerlijk in én hij kan lekker vrolijk om zich heen blijven kijken, wat ook niet onbelangrijk is.
 • 3/5
  Stopcontactbeschermers

  Safety 1st

  Lees meer
  Met veel dingen moet je ineens rekening houden wanneer er een kleine op komst is. Eentje daarvan is het afdekken van je stopcontacten. Baby’s stoppen namelijk maar wat graag hun vingers in de stopcontacten en dat is natuurlijk het laatste wat je wil hebben.
 • 4/5
  Autostoeltje

  Babidéal zitverhoger

  Lees meer
  Geen zin om veel geld uit te geven aan een compleet autostoeltje of is die kleine net te groot geworden voor de Maxi-Cosi? Dan is deze zitverhoger de perfecte oplossing, zo blijkt uit de statistieken van bol.com
 • 5/5
  Luiers

  Pampers

  Lees meer
  Deze nummer 1 zag iedereen die wel iets met baby’s heeft wel aankomen. Wat moet zo’n klein kind nu zonder luiers? Niets aangezien ze niet kunnen aangeven dat naar het toilet moeten. Pampers is al sinds jaar en dag de nummer 1 op het gebied van luiers en dus ook hier.


Reageer hier en praat mee!