Naar boven

De 10 leukste spellen van Ravensburger voor de hele familie

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 4 minuten

Het leukste Sinterklaascadeau voor het hele gezin? Een familiespel van Ravensburger natuurlijk. We zetten de 10 leukste spellen voor jong én oud voor je op een rij. Extra leuk: je maakt nu kans op het supergave bordspel Ravensburger Trans Europa. Hoe? Dat lees je hieronder!

Doolhof

Dolen door het betoverde Doolhof

Wow, een Doolhof boordevol waardevolle schatten! Omdat jij schatten wel op waarde kunt schatten, wil je ze natuurlijk bemachtigen. Maar… het doolhof lijkt wel betoverd! De gangen bewegen en voor je het weet blokkeert je tegenstander de doorgang naar jouw schat. Speel het slim en zorg ervoor dat je je schatten toch in handen krijgt!

Koehandel

Goed boeren bij Koehandel bordspel

Koehandel is een enorm populair spel. Maar ken je het Koehandel bordspel al? Ook hier gaat het om dieren en veilingen. Maar er is veel meer, zoals een lotto. In het spel voor gevorderden kunnen de echte kenners de koe pas echt bij de hoorns vatten. 10 verschillende veilingen én jonge dieren die voor het eerst van de partij zijn zorgen voor de nodige afwisseling. Trek je klompen aan, ga naar de veemarkt en manipuleer die marktprijzen maximaal!

Level 8

Til het naar een hoger level met Level 8!

Level8! is een razendsnel en superverslavend kaartspel voor de hele familie. Het doel? Zo snel mogelijk opklimmen naar het hoogste niveau 8 natuurlijk! Maar daarvoor moet je eerst per level de gevraagde combinaties van getallenreeksen, kaarten en kleuren als de wiedeweerga uitspelen. Een potje duurt zo’n 20 minuten. Wedden dat je daarna meteen nóg een keer wilt?

Meer pep door de app bij Scotland Yard Master

Scotland Yard is een bordspelklassieker en al jaren favoriet onder speurneuzen die zoeken naar Mister X. Nu is er de innovatieve versie Scotland Yard Master. De gratis app maakt van jouw smartphone in één klap een digitale regelkamer. Mister X gaat ook mee met zijn tijd: dankzij de per app bestuurbare helikopter heeft hij een nieuw, vliegensvlug vervoersmiddel tot zijn beschikking!

Ramses

Rijke Ramses raakt alles kwijt

De steenrijke, maar ook wat verstrooide farao Ramses II heeft tijdens zijn leven onmetelijke rijkdommen vergaard en in zijn piramides verstopt. Maar in zijn warrigheid weet hij niet meer waar hij wat verstopt heeft. Gelukkig helpen jullie hem om alles terug te vinden! Extra leuk: het bordspel Ramses kun je steeds een beetje uitdagender maken naarmate de spelers ouder worden.

Cool Runnings is de coolste wedstrijd aller tijden!

Cool Runnings moet wel het coolste spel ooit zijn. Bij dit bordspel draait het om één ding: welke speler heeft aan het eind van de rit nog het grootste ijsblokje? Ja, je leest het goed: dit spel speel je met échte ijsblokjes. Gooi met je smelttactieken roet in het eten van je tegenstanders, want: wie smelt, verliest!

Trans Europa

Raak het spoor niet bijster bij Trans Europa

Lekker met de trein door Europa tuffen, wie wil dat nou niet? Maar het spoor voor de Trans Europa moet nog worden aangelegd. Daarmee gaan jij en je tegenspelers aan de slag. Hoe sneller je 5 steden met elkaar verbindt, hoe groter de kans dat je promoveert tot directeur van de spoorwegen. Extra leuk: aan de andere kant van het bord staat de Amerikaanse voorloper van het spel: Trans Amerika!

Puerto Rico

Bouw een nieuwe wereld in Puerto Rico

Ga terug in de tijd met het avontuurlijke bordspel Puerto Rico. In 1493 ontdekte Columbus Puerto Rico. Hij veranderde het leven op het eiland voorgoed. Bij dit strategische spel kruipen jullie steeds in een andere rol uit die tijd. Als kolonist leg je vruchtbare plantages aan. Opzichters produceren waardevolle goederen, die ze via handelaren met de hoogst mogelijke winst verkopen. En dat geld gaat dan weer naar bouwmeesters die indrukwekkende stadsgebouwen oprichten. Jullie kunnen samenwerken, maar elkaar ook dwarsbomen!

Barricade

Balen van die Barricade

Een echte klassieker onder de bordspellen: Barricade. Dit familiespel blijft spannend tot de laatste seconde. Want dan dénk je je doel bereikt te hebben en… bam! Richt een van je tegenstanders weer een barricade op. Met een slimme strategie, een onsje onderhandelingsskills en een gezonde portie geduld is de winst, misschien, voor jou!

Bouwplezier tegen de klok

Bouwen in steeds wisselende teams onder hoge tijdsdruk: dat is Make `N Break. Jullie krijgen bouwopdrachten die binnen no time opgeleverd moeten worden. Het spel heeft nu meer dan 150 nieuwe opdrachten en een Fun-dobbelsteen met 5 pittige spelvarianten. Dit is een spel waarmee en waarop je kunt bouwen!

Winactie!

Willen jullie thuis als een trein gaan op jullie spelletjesavonden? Goed nieuws, wij mogen Trans Europa 3 keer weggeven. Hoe doe je mee aan deze winactie? Nou, stuur gewoon een e-mail met je NAW-gegevens naar weblog@bol.com en zet in de onderwerpregel de tekst ‘Ravensburger familiespellen’. Meedoen kan tot en met 9 december 2018.

Na afloop van de winactie krijgen de winnaars bericht van ons, waarna we de prijzen zo spoedig mogelijk opsturen. Alle voorwaarden die bij deze winactie horen, vind je hier.

 

Bekijk alle spellen van Ravensburger op bol.com

 


Aan welk spel van Ravensburger zijn jullie verslingerd?