Naar boven

Pampers: papa’s delen hun mooiste momenten met #DaddyTalks

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

Papa! Een klein woord met grote betekenis. Bijzonder, mooi, emotioneel, trots; het vaderschap maakt heel wat los. Maar wat betekent papa zijn voor jou? Wat is jouw mooiste moment? Pampers nodigt vaders uit om hierover te vertellen. Ook ontdek je meer over de beste luierbroekjes en luiers én de speciale kortingsacties van Pampers.

Voor het allereerst…

Het moment dat je jouw kindje voor het eerst vasthoudt, voor het eerst in bad doet of de allereerste luier verschoont. Dat vergeet je nooit meer. Vader zijn overkomt je, je kunt er niet voor studeren. Dus vroegen we papa’s naar hun verwachtingen van het vaderschap en bij wie ze terecht kunnen voor tips. Maar ook naar de speciale momenten en of de tijd die ze samen doorbrengen genoeg is. Drie mannen vertellen openhartig in Daddy Talks.

Daddy Talks en Pampers

De tijd samen met je kleine is kostbaar. Elke dag komen er mooie herinneringen bij. Als vader wil je graag dat jouw baby opgroeit in een warm en liefdevol nest en hem of haar alles meegeven voor later om gelukkig te zijn. Pampers levert graag een bijdrage aan een gelukkige, gezonde ontwikkeling van iedere baby. Zodat je samen zoveel mogelijk mooie momenten kunt beleven. Al meer dan 50 jaar innoveren we daarom om onze luiers zo droog en comfortabel mogelijk te maken. Met droge nachten en een optimale bewegingsvrijheid als resultaat.

Pampers Daddy Talks
Genieten met het hele gezin
Pampers Daddy Talks
De mooiste papa-momenten

“Handig, die luierbroekjes!”

Er komt een tijd dat baby’s veel actiever worden en proberen weg te kruipen wanneer jij een luier probeert te verschonen. Best lastig soms. Tijd om over te stappen naar luierbroekjes! De Pampers® Baby-Dry™ Pants Luierbroekjes zijn makkelijk aan te trekken en houden je baby tot 12 uur lang droog. Dankzij de flexibele tailleband past het broekje zich aan de bewegingen van je baby aan, lekker comfortabel en met een optimale pasvorm. Zo wordt verschonen van jouw kleine actieveling een stuk relaxter!

Tip:

Wist je dat Oei, ik groei! het gebruik van luierbroekjes aanbeveelt vanaf 8 maanden?

Pampers Daddy Talks

Altijd korting op Pampers
Om jouw taken als vader wat te verlichten, heeft Pampers een aantal mooie kortingsacties die áltijd gelden. Zo ontvang je altijd 20% korting op Pampers maandboxen en 40% korting op billendoekjes. Daarbij is ook de verzending gewoon gratis. Dus zijn de pampers en billendoekjes bijna op? Bestel ze dan heel handig online. Zo heb je ze morgen al in huis.

Pampers Daddy Talks

Super absorberend

De beste bescherming van het huidje van jouw baby geef je met Pampers® Premium Protection™. Deze luiers zijn zijdezacht, waardoor ze zo comfortabel zitten dat je baby ze nauwelijks voelt. Voor de beste droogheid zijn er drie absorberende banen in de luier ontwikkeld, speciaal om vocht gelijkmatig te helpen verdelen. Door de unieke absorberende toplaag wordt vocht en zachte ontlasting weggeleid van je baby’s gevoelige huid. De zachte rekbare zijkanten van Premium Protection™ helpen de luier op zijn plaats te houden door zich aan te passen aan iedere beweging van je baby. En heel fijn: deze luiers zijn sinds kort ook verkrijgbaar in maat 4 t/m 6!

Tip:

De verkleurende urine-indicator laat je weten wanneer je de luier kunt verschonen.

#DaddyTalks

Zo, je bent weer helemaal bijgepraat over de beste verzorging voor jouw kanjer. Tijd om weer wat heerlijke momenten met de kleine te beleven! Enne, vergeet je niet om je Daddy Talks met ons te delen?

1/6
Aanbevolen

Deel ook jouw ervaringen als papa met de hashtag #DaddyTalks