Naar boven

Dankzij Crayola kleuren alle creatieve kids nu knoeivrij

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

De creatieve geest van jonge kinderen is echt indrukwekkend, vind je niet? Soms zijn ze zelfs zó creatief, dat ze besluiten verder te kleuren op de tafel. Of op je behang. Gelukkig is daar nu een oplossing voor, namelijk Crayola Color Wonder. Daarmee hoef jij je nooit meer zorgen te maken over geknoei. En wie weet komen de kids ook nog een magische verrassing tegen...

Ontdek Crayola Color Wonder

Buiten de lijntjes durven kleuren is een grote pre in het leven, dus op die creativiteit van je kleintje kun je alleen maar trots zijn. Maar buiten het papier kleuren? Not so much. Gelukkig hoef jij je dankzij Crayola Color Wonder geen zorgen meer te maken over de knoeiboel die je kinderen nog wel eens kunnen veroorzaken. Deze stiften kleuren namelijk alleen op speciaal Color Wonder papier, en niet op andere ondergronden. Zo kunnen peuters en kleuters hun creatieve activiteiten vrolijk voortzetten, zonder zorgen. Wel zo belangrijk.

Crayola Color Wonder
Kleuren zonder zorgen
Crayola Color Wonder
Zelfs op witte vloerbedekking
Crayola Color Wonder
Altijd knoeivrij kleuren

Jonge kunstenaars

Er is genoeg keuze voor jouw kleine creatieveling in het Color Wonder assortiment. Je vindt er namelijk complete kleursets in allerlei populaire uitvoeringen, zoals Frozen, Paw Patrol en Bumba. In een kleurset vind je een kleur- en ontdekboek en 5 magische viltstiften, speciaal voor kleine kinderhandjes. De kleur van de viltstift komt pas tevoorschijn na aanraking met het Color Wonder papier. Deze complete sets zijn fijn voor thuis, maar ook ontzettend handig voor onderweg. Jij hoeft je nooit meer zorgen te maken, waardoor je kids overal kunnen kleuren. Thuis, op de achterbank, op vakantie; geen plek is ze te gek. Natuurlijk kun je de Crayola Color Wonder mini stiften en het Crayola Color Wonder tekenboek neutraal ook apart bestellen.

Crayola Color Wonder

Getest door vloggende mama’s
Je bent nu vast benieuwd geworden hoe de artikelen van Crayola Color Wonder eigenlijk in het echt werken. Daarom heeft een aantal vloggende mama’s dat speciaal voor jou getest! De video van Mama to the Max bekijk je hier.

De magische verrassing

Dat deze speciale kleurboeken een uitkomst zijn voor ouders, is inmiddels wel duidelijk. Maar ook voor kinderen hebben de kleurboeken iets magisch in petto! In de achtergrond van de kleurplaten zitten namelijk geheime elementen verborgen. Wanneer je de kleurplaten inkleurt, komen op verschillende plaatsen grappige figuren naar boven. Zo blijven ze nóg langer kleuren, op zoek naar de verborgen elementen. Kleuren was nog nooit zo leuk!

Crayola Color Wonder

Uren stempelplezier gegarandeerd

Gaat het kleuren de kids soms vervelen? Wissel het dan eens af met de Color Wonder Light-Up Stamper. Ook bij dit product ben je er zeker van dat er geen vlekken achterblijven op je tafelkleed, hun nieuwe kleding of hun kleine vingertjes. De Color Wonder inkt is transparant, maar wanneer de stempelhouder op magische wijze oplicht, onthult hij de kleur. De stempelkleuren zijn zelfs te mengen, zodat kinderen meer leren over kleuren. Kleine creabea’s creëren met de 10 verschillende stempels een geheel eigen onderwaterwereld. En die stempelfiguren kunnen ze vervolgens (netjes) inkleuren met de bijgeleverde Color Wonder viltstiften. Binnen óf buiten de lijntjes, dat is aan hen.

Crayola Color Wonder

Maak kans op een Color Wonder Light-Up Stamper!

(Deze actie is inmiddels afgelopen)
Klinkt de magie van Crayola Color Wonder je goed in de oren? Doe dan mee aan deze winactie! Wij mogen namelijk maar liefst 5 Crayola Color Wonder Light-up Stamper – Stempelsets weggeven. Door je gegevens in onderstaand winformulier achter te laten, maak je direct kans op deze betoverende prijs. Veel succes!

Meer van Crayola

Met de creatieve kleurartikelen van Crayola laten kinderen hun fantasie geheel de vrije loop. Crayola helpt jonge kinderen op die manier om hun verbeelding op alle mogelijke manieren te uiten. En om het beste uit zichzelf te halen, natuurlijk. Amerikaanse moeders hebben alle voordelen van Color Wonder inmiddels al omarmt. Ontdek Color Wonder nu ook zelf en laat je kinderen creatief aan de slag gaan op een knoeivrije manier.

Alles van Crayola

 


Wat tekenen jouw (klein)kinderen het liefst?