Naar boven

Met Crayola stoepkrijt creëren kids zelf te gekke Street Art

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Is jouw (klein)zoon of (klein)dochter een ware stoepkrijtkunstenaar? Dan ben je bij Crayola aan het juiste adres. Met dit stoepkrijt maken kids met veel plezier hun eigen Street Art in alle kleuren van de regenboog. En dat wordt alleen nog maar leuker wanneer ze grappige 'Stoepkrijt Selfies' maken. Lees snel verder, want je kunt ook een uitgebreid Crayola prijzenpakket winnen!

Alle kleuren van de regenboog

Verbaas jij je ook wel eens over de heuse kunstwerken die jouw kindje maakt met stoepkrijt? Crayola stimuleert deze creativiteit door de állerbeste stoepkrijtsets samen te stellen. In de verschillende sets met Crayola stoepkrijt vind je alle kleuren van de regenboog. De hoekige vorm van de krijtjes zorgt ervoor dat ze niet zomaar wegrollen tijdens het kleuren. Ook zorgt het voor de ideale pengreep. Creatief bezig zijn in de frisse buitenlucht wordt daardoor nóg leuker. En zo is dit Amerikaanse merk al meer dan 100 jaar een inspiratie voor de creativiteit van jonge kinderen.

Bekijk het Crayola stoepkrijtBekijk alles van Crayola

Crayola stoepkrijt

Stoepkrijt sets met special effects

De sets met Crayola stoepkrijt zijn te verkrijgen in verschillende groottes, namelijk Crayola Stoepkrijt 16 stuks, Crayola Stoepkrijt 48 stuks of zelfs Crayola Stoepkrijt 64 stuks. Hoe groter het pakket, hoe meer creatieve vrijheid voor de kleine kunstenaars. In de set met 64 stuks vind je zelfs krijtjes met special effects, zoals neon, glitter en tie dye. Dankzij de superieure kwaliteit van Crayola zal je stoep binnen de kortste keren vol staan met enorm kleurrijke tekeningen. De kleuren zijn zo helder en intens, dat je er bijna niet omheen kunt. Voor de kleding van je kids hoef je overigens niet te vrezen. Crayola stoepkrijt is namelijk heel gemakkelijk afwasbaar. Ook kun je het stoepkrijt eenvoudig van de straat afborstelen met water.

Crayola stoepkrijt
+
+
+
+
+
+

Maak de gekste ‘Stoepkrijt Selfies’

Hoe kun je stoepkrijten nu nóg leuker maken? Nou, door verrassende foto’s van de Street Art te maken. Zo tekenen kinderen bijvoorbeeld een onderwaterwereld en zwemmen ze er zelf tussendoor. Of teken samen een raket en vlieg naar de maan. Als je een foto van bovenaf maakt, lijkt de visuele illusie net echt. Gelukt? Deel de grappige foto’s van je kinderen met #CrayolaStoepkrijtSelfie via Twitter of Facebook. Zo ontdekken kinderen dat buitenspelen nét zo leuk kan zijn als spelen met een smartphone.

Crayola stoepkrijt
De gekste 'Stoepkrijt Selfies'
Crayola stoepkrijt
Speel spelletjes met stoepkrijt
Crayola stoepkrijt
Op avontuur met hun eigen raket
Crayola stoepkrijt
Het grootste speelplezier

Crayola stoepkrijt getest door Mommy bloggers

Je bent nu vast benieuwd hoe het Crayola stoepkrijt in de praktijk ervaren wordt, wat je je moet voorstellen bij ‘Stoepkrijt Selfies’ én hoe kindjes er zelf mee spelen. Daarom hebben de Mommy bloggers Daan Lies en kids en Alboe deze speciale Crayola vlogs voor je gemaakt.

Maak kans op een Crayola prijzenpakket!

(Deze winactie is helaas afgelopen)
Naast stoepkrijt, heeft Crayola nog veel meer leuke kleurartikelen en creatief speelgoed. Gun jij de kleintjes ook uren speelplezier? Doe dan mee aan deze winactie en maak kans op een Crayola prijzenpakket t.w.v. 65,-. Daarin vind je een Marker Airbrush, Marker Airbrush Refill, 50 viltstiften met superpunt en 40 Draaikleurpotloden. Dat je kinderen héél blij worden van al dit moois, is dus wel duidelijk. Door onderstaand winformulier in te vullen, doe je direct mee. Veel succes en kleurplezier toegewenst!

Deel je 'Stoepkrijt Selfie'

Extra veel kans maken? Deel dan een te gekke ‘Stoepkrijt Selfie’ van je zoon op dochter via Twitter of Facebook met de hashtag #CrayolaStoepkrijtSelfie. Wij zijn erg benieuwd!


Welke stoepkrijttekening van je kind(eren) heb jij op de foto gezet?