Naar boven

Cool to school met bol.com!

| Geschatte leestijd: 2 minuten

Face it: de zomervakantie is bijna voorbij en de start van het nieuwe schooljaar nadert. Nu is dus de tijd om eens goed over je schooluitrusting na te denken. Heb je alle studieboeken die je nodig hebt? Zoek je nog een coole agenda of een hippe etui? Of heb je behoefte aan een nieuwe rekenmachine? Wat je ook zoekt, je vindt het allemaal in de Cool to School-winkel van bol.com.

De Cool to School top vijf


 • 1/6
  Lees meer
  Deze Funky Head Monkey Lunchbox van JIP is geen standaard saaie lunchbox. Het opvallende ontwerp is een waardevolle toevoeging aan iedere schooltas! De kunststof lunchbox gaat altijd goed dicht door het handige kliksysteem. Zo blijft de inhoud lekker vers! Meer hippe lunchboxes vind je hier bij bol.com.
 • 2/6
  Lees meer
  Op zoek naar een betaalbare tablet? Stop dan met zoeken en overweeg deze Asus MeMO Pad HD 7. Deze tablet kost 149 euro en is voorzien van een 7-inch HD-scherm, 16 GB opslaggeheugen, Android 4.2 en Wifi én hij komt met twee jaar fabrieksgarantie! De Asus MeMO Pad HD 7 doet niet onder voor duurdere tablets, je kunt er dus soepel mee internetten, muziek luisteren, een boek lezen of een film kijken.
 • 3/6
  Lees meer
  De Bosatlas is van oudsher dé schoolatlas van Nederland, met verschillende edities voor het basis- en voortgezet onderwijs. ‘Mother of all’ Bosatlassen is de Grote Bosatlas en die mag niet ontbreken in je schooltas. Hippe schooltassen vind je overigens hier en ben je op zoek naar een andere Bosatlas, dan kijk je hier in de Bosatlaswinkel van bol.com.
 • 4/6
  Lees meer
  Okay, een gum is een gum maar gummen is wel leuker met een kneedgum. Ze zijn bovendien erg handig, want je kunt de grootte van de gum aanpassen aan het oppervlak dat je wil uitgummen. Enne, je kunt gemakkelijk een stukje gum afstaan aan die leuke meid of jongen die naast je zit. Deze set bestaat uit drie kneedgummen in verschillende kleuren. Meer gummen en schrijf en tekenwaren vind je hier bij bol.com.
 • 5/6
  Lees meer
  De JBL J55 On-ear koptelefoon is uitgerust met Pure Bass-technologie die de bastonen versterken. De lage tonen worden zo geaccentueerd waardoor je kunt genieten van een geweldig, helder geluid. De speakers kun je omhoog draaien waardoor je minder associaal, en op een normale manier een gesprek kan voeren. De koptelefoons kun je ook makkelijk aansluiten op je smartphone.
 • 6/6
  Lees meer
  Hij ligt weer in de winkels: de nieuwe Radio 538 schoolagenda. Je checkt hierin alle info over bekende artiesten, de beste grappen, ‘uncensored stuff’, stickers en natuurlijk een jaarplanning en lesrooster. Met deze dikke agenda verveel je je komend schooljaar geen moment! Oja, hij komt met handige spiek- en excuuskaartjes die je kunt uitscheuren. Meer agenda’s vind je overigens hier bij bol.com.

Studieboeken

Op zoek naar een Nederlands- of Engelstalig studieboek? Dat treft! Bol.com heeft een groot assortiment van studieboeken. Het boek dat je zoekt kun je gemakkelijk vinden in de winkel door gebruik te maken van de studieboekenhulp van bol.com, en die is hier te vinden. Overigens, door nu een nieuw Nederlandstalige studieboek te bestellen, krijg je 5 procent korting op de aanschafprijs. Voor nieuwe Engelstalige studieboeken geldt tot wel 30 procent korting, afhankelijk van welk boek je koopt.

Mis nooit meer iets

We hebben zoveel leuke acties en aanbiedingen, die delen we graag met jou! Schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven en we sturen alles lekker makkelijk, rechtstreeks naar jouw e-mailbox. Enne, stopzetten kan altijd.


Reageer hier en praat mee!