Naar boven

Nieuw Oenobiol Paris schoonheid van binnenuit!

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 4 minuten

Je wilt er goed en gezond uitzien. Gewoon, lekker in je vel zitten. En daar kun je op z'n tijd best wat ondersteuning bij gebruiken, toch? De natuurlijke beautysupplementen van Oenobiol Paris helpen je hierbij. Meer weten over dit Franse beautymerk, hun natuurlijke ingrediënten en het stralende resultaat? Lees dan verder.

De beste versie van jezelf

Jouw natuurlijke schoonheid nóg meer laten stralen? Dat doe je met Oenobiol Paris. Dit Franse beautymerk biedt een uitgebreid assortiment aan beautysupplementen. Allen geïnspireerd op de natuur. De beautycapsules van Oenobiol Paris dragen eraan bij dat jij je goed voelt en dat je er goed uitziet. Ze ondersteunen jouw ware schoonheid van binnenuit.

Oenobiol paris

Oenobiol Paris: nu ook in Nederland!

Vanaf nu zijn de producten van Oenobiol Paris ook in Nederland verkrijgbaar bij bol.com. In Frankrijk al meer dan 20 jaar succesvol én zelfs marktleider op het gebied van beautysupplementen. Voedingsdeskundige Marie Béjot richtte het merk al in 1985 op. Ze groeide op in Afrika, waar ze al snel haar voorliefde voor natuur- en plantenkunde ontwikkelde. Al jaren verdiept zij zich in huidveroudering en overgewicht met een sterke focus op voedingsleer. Vandaag de dag streeft Oenobiol Paris nog steeds dezelfde filosofie na: natuurlijke schoonheid ondersteunen van binnenuit.

Oenobiol paris

Een nieuw concept: wetenschap x voeding

Oenobiol Paris weet het beste van de wetenschap met voeding te combineren. Uitgebalanceerde combinaties van natuurlijke voedingsstoffen spelen een grote rol bij het magische ‘recept’. Denk bijvoorbeeld aan vitaminen en mineralen. Maar ook aan extracten van planten, kruiden, groenten, zeewier, pitten en zaden. Niet voor niets is het merk pionier in het ondersteunen van je schoonheid van binnenuit.

Oenobiol paris

De natuur als inspiratiebron

Je eet regelmatig gezond en probeert vaker te gaan sporten. Dan ben je al heel goed bezig! Om je lichaam een beetje extra te helpen, kan natuurlijke ondersteuning gewenst zijn. Gebruik bijvoorbeeld Oenobiol Paris Silhouette Boost met het (niet zo) geheime ingrediënt wakame zeewier. Deze samenstelling zorgt ervoor dat je tot wel 400 calorieën verbrandt*!

*De gepatenteerde formule op basis van het natuurlijke extract wakame, dat het energieverbruik in het lichaam verhoogt waardoor er extra calorieën worden verbrand.

Alle Oenobiol Paris beautysupplementen

Er zijn 15 producten in 5 verschillende Oenobiol Paris lijnen te verkrijgen. Maak kennis met de producten en kies de juiste ondersteuning voor jou!

Klik hier en ontdek meer over alle Oenobiol Paris producten

Beauty Support
Oenobiol Beauty Support is ontwikkeld op basis van de natuurlijke ingrediënten avocado en aloë vera. In deze lijn vind je Oenobiol Paris Beauty Support voor een mooie en stralende huid, mooi haar en sterke nagels. Ook kun je kiezen voor Oenobiol Paris Beauty Support 45+. Dit product biedt ondersteuning bij de eerste zichtbare tekenen van huidveroudering. Daarnaast zorgt het voor mooi haar en sterke nagels.

Silhouette
Oenobiol Paris Silhouette Boost verbrandt tot 400 kcal per dag en helpt vet te verbranden. Het beautysupplement is ontwikkeld op basis van de natuurlijke ingrediënten wakamé en granaatappelpittenextract. Ook Oenobiol Paris Silhouette Capteur 3-in-1 is in deze lijn te vinden. Dit absorbeert vetten en suikers (snelle en langzame) en vermindert de eetlust. Oenobiol Paris Silhouette Support Energie helpt vet te verbranden en vermindert vermoeidheid. En tot slot Oenobiol Paris Silhouette Verminder Tussendoortjes. Dit product vermindert de behoefte aan tussendoortjes en de zin in zoetigheid.

Skin Support
Oenobiol Paris Skin Support Anti Age is te gebruiken bij de zichtbare tekenen van huidveroudering zoals rimpels en lijntjes. Oenobiol Paris Skin Support Jonge huid draagt bij aan een soepele en stralende huid. De gevoelige huid voeden van binnenuit? Kies dan voor Oenobiol Paris Skin Support Gevoelige huid. Tijdens drukke en stressvolle periodes kies je voor Oenobiol Paris Skin Support Relax voor een stralende huid. De lijn Oenobiol Relax is ontwikkeld op basis van onder andere lavendelolie, magnesium en Q10.

Skin Support Sun
Alle Skin Support Sun bevatten natuurlijke ingrediënten zoals lycopeen en luteïne en geen toevoeging van beta-caroteen. Voor een natuurlijke, goudbruine teint (zonder zon) kies je voor Oenobiol Paris Autobronze Teint. Oenobiol Paris Sun Age Protect bereidt de huid voor op de zon bij de eerste tekenen van huidveroudering. Heb jij een bleke en gevoelige huid? Dan bereidt Oenobiol Paris Sun Sensitive Skin je voor op de zon.

Hair Support
De laatste lijn heet Hair Support. Oenobiol Paris Hair Support Veerkracht helpt het haar van binnenuit te voeden. Het product is ontwikkeld op basis van het natuurlijk ingrediënt blauwe bosbes extract. Oenobiol Paris Hair Support Volume ondersteunt vermoeid en futloos haar, vooral bij wisselingen van de seizoenen.

Jouw innerlijke schoonheid

Sterk haar? Een stralende huid? Of meer vet verbranden? Al jouw wensen en dromen kunnen binnen handbereik zijn met de nieuwe producten van Oenobiol Paris. Kies een passend product en laat je omtoveren tot de allerbeste versie van jezelf.

Alles van Oenobiol Paris


Welk beauty onderdeel ga jij aanpakken met Oenobiol Paris?