Naar boven

Cadeautips onder de 15 euro voor een kinderfeestje

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 4 minuten

Het schooljaar is weer beginnen dus dat betekent dat de uitnodigingen voor kinderfeestjes ook weer binnenstromen. Ben je op zoek naar inspiratie voor verjaardagscadeautjes? In dit blog vind je per leeftijd meerdere ideeën, voor peuters van vier jaar tot tieners van twaalf jaar oud. En met de bol.com cadeauvinder wordt een passend cadeau vinden helemaal simpel!

Naar alle verjaardagscadeautjes

Cadeaus voor peuters en kleuters

Peuters en kleuters zijn dol op fantasiefiguren die ze mee kunnen nemen in hun eigen fantasiewereld. Met de Vtech Toet Toet trein met aanhanger kan je peuter flink de kamer rond racen. Wanneer je op de trein drukt hoor je vrolijke geluiden en als je hem loslaat rijdt hij vanzelf vooruit. Ook de VTech Zoef Zoef dieren aap maakt geluidjes. Wanneer je op het hoofdje drukt hoor je vrolijke zinnetjes en liedjes. Houdt je kleintje van knuffelen? Dan zijn de Ty Beanie Boo’s een goede tip. De superschattige Ty Beanie Boo’s Kiki of Eenhoorn Blitz zijn zo zacht, die wil je nooit meer loslaten. Ook met de klassiekers sla je nooit de plank mis: zo is Play-Doh klei of LEGO DUPLO boerderijdieren altijd een goed idee voor de kleintjes van deze leeftijd.

Cadeaus voor kinderen van 6 en 7 jaar

Kinderen uit groep 3 en 4 willen zelf aan de slag. Daarom is knutselen, bouwen en dingen maken zo populair bij deze leeftijd. Ook zelf verhaaltjes bedenken of school naspelen vinden ze erg leuk en dat kan bijvoorbeeld met de PLAYMOBILE schoolconciërge met kiosk set, de LEGO Friends Mia’s slaapkamer of het stoere PAW Patrol SEA Marshall hondje. Met de SES Beedz strijkkralen 3D voertuigen kunnen kinderen al hun creativiteit loslaten op verschillende auto’s. Een echte verjaardagsfeest topper is de L.O.L surprise Eye Spy bal. De L.O.L ballen moeten laag voor laag worden uitgepakt en in elke laag zit een accessoire voor het popje, een codebriefje of slotje dat ontcijferd moet worden. Leuk om samen met de andere kindjes te doen op het feestje. 

Cadeaus voor kinderen van 8 en 9 jaar

Begin het feestje met een knal met de Partypop Teenies Suprise Popper. Deze mini popjes zitten in een Surprise popper verpakt. Trekken, draaien en vervolgens ‘popt’ het figuurtje tevoorschijn in een regen van confetti. Voor autofans is de Hot Wheels set met vijf auto’s het ultieme verjaardagscadeau. Urenlang race plezier gegarandeerd. Ook de Ready2Robot is een aanrader voor de stoere kids. Net als de L.O.L ballen bevat dit speelgoed meerdere lagen waar onderdelen voor de robot in zitten. En welke robot er uiteindelijk in zit, blijft natuurlijk een verrassing tot de laatste laag. Voor de poppenliefhebbers is een Barbie of de PLAYMOBIL Prinses IJsbloem natuurlijk het ultieme cadeau. De Playmogram 3D-piramide, maakt dit speelgoed extra spectaculair. Zet de piramide op een smartphone met de Playmobile app en hij verandert in een hologramprojector. Hierdoor kan Prinses IJsbloem dieren betoveren en door de ruimte laten zweven, cool!

Cadeaus voor kinderen van 10 en 12 jaar

Wat is het favoriete spel van jouw kind? Populaire spellen van dit moment zijn: Dino Weetjes kwartet, Rubik’s Cube breinbreker en Levend Stratego. Deze klassieker is meteen ook een goed idee om te spelen op een verjaardagsfeestje. Ga met een groepje van minimaal vier kinderen naar het bos, geef iedereen een rol en de kids zijn de hele middag druk met dit spannende spel. Een ander spannend cadeau is de LEGO City bergpolitie bergachtervolging. Hierbij kan je kind zelf de avonturen bedenken met de politie die op een quad rondrijdt. Speelgoed dat te maken heeft met poep is ook altijd een succes bij kinderen. Met het Poopsie Slime Surprise Pack kan je kind zelf magisch eenhoornpoep maken. Je kind kan de poep transformeren met de glitter accessoires en uiteindelijk gebruiken als sleutelhanger. Gaat een transformatie verkeerd? Geen zorgen, shit happens! De poep is meerdere keren aan te passen en te transformeren.

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

Bol.com speelgoed cadeauvinder

Wil jij snel een cadeau bestellen en niet te lang zoeken? Gebruik dan de bol.com speelgoed cadeauvinder. Hiermee vind je supersnel een passend cadeau. Vul het geslacht, de leeftijd, interesse en budget in voor de jarige en de cadeauvinder selecteert de meest relevante cadeaus. Bestel het cadeau voor 23:59 uur, eventueel met cadeauverpakking en jij hebt de volgende dag jouw super geslaagde verjaardagscadeau in huis!

Gebruik de Cadeauvinder

Win SES knutselspeelgoed

Doe mee aan deze winactie en maak kans op een van de populairste verjaardagscadeautjes van dit moment. Wij mogen drie cadeaus weggeven: SES Ik leer knippen mega set, SES Beedz strijkkralen 3D voertuigen en SES Hamertje Tik fantasie. Meedoen is simpel. Stuur een e-mail met daarin je naam en adres naar weblog@bol.com en zet in de onderwerpregel de tekst ‘Winactie verjaardagscadeautjes SES’. De winactie loopt tot en met 14 oktober 2018.

Na afloop van de winactie krijgen de winnaars bericht van ons en wordt hun prijs zo spoedig mogelijk toegestuurd. Alle voorwaarden die bij deze winactie horen, vind je hier.


Welk speelgoedcadeau geef jij meestal op verjaardagen?