Naar boven

Stimuleer de ontwikkeling en fantasie met speelgoed van BRIO

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

Innovatief speelgoed, voor elke leeftijdscategorie, gemaakt met vakmanschap én van duurzame materialen: dat is BRIO speelgoed. Haal het kind in jezelf naar boven met dit blog. (En een beetje voor jezelf.)

Van mijlpaal naar mijlpaal met BRIO speelgoed

Elke levensfase van een kind vraagt om ander speelgoed. Als je baby nog heel klein is, heeft hij genoeg aan jouw gezicht, of z’n eigen handjes. Maar na een paar maanden beginnen baby’s te ontdekken, te spelen en vaardigheden te ontwikkelen. Het lijkt soms wel alsof je kleintje elke week iets nieuws kan! Je kindje zal flink oefenen voordat hij een nieuwe vaardigheid beheerst en dit gebeurt telkens in een bepaalde tijdsperiode: de ontwikkelingsmijlpalen. Het zijn precies díe ontwikkelingsmijlpalen waarop het Zweedse merk BRIO hun speelgoed baseert, al sinds 1884. En het mooie is: al dit speelgoed is gemaakt van stevig – duurzaam – hout of kunststof.

Al jarenlang een trouwe vriend: de BRIO trekhond

De BRIO Teckel is een vrolijke vriend die al sinds 1958 de motorische ontwikkeling van kinderen stimuleert. Omdat kinderen hun vriendje overal mee naartoe kunnen nemen, is dit een absolute favoriet uit de collectie. Maar naast de bekende trekdieren, heeft BRIO nog veel meer leuk en leerzaam speelgoed voor baby’s en peuters.

+
+
+
+
+
+

Mijn eerste trein!

Ook de allerkleinste machinisten kunnen nu een batterij-aangedreven trein besturen. De trein van de My first railway-collectie rijdt namelijk met één druk op de knop. De slimme magneten koppelen de verschillende wagons aan beide kanten, dus het past altijd. Allemaal instappen maar!

Image_slider_3
Wauw, wat een plezier voor de jongste treinbestuurders!
Image_slider_4
Spoorbrug of station: het kan allemaal.
Image_slider_1
Verbind alle werelden in de BRIO World met je spoorbaan.
Image_slider_2
Urenlang speelplezier gegarandeerd met de BRIO treinen!

Alles is verbonden in de BRIO World

Om de fantasie van je kleine grenzeloos te stimuleren, nodigen wij je graag uit in de BRIO World. Een wereld zonder beperkingen, waar de mogelijkheden eindeloos zijn. Je kleintje kan alles zijn en overal naartoe gaan. Start daarom met bouwen, herbouwen en uitvinden. Slim: alle zes thema’s binnen BRIO World zijn verbonden middels een interactief systeem, zodat je kunt rijden, rennen of vliegen tussen de verschillende werelden. Het wordt een avontuur, dat is zeker.

De thema’s van de BRIO World

Text_in_Block_Reizen

Net als in de echte wereld, hoort reizen en vervoer bij het leven in de BRIO World. Je kunt kiezen tussen allerlei voertuigen en vormen van transport: auto’s, treinen, boten of vliegtuigen. En aan alles is gedacht, van een station, perrons en kaartjesautomaten, tot aan de spoorrails en informatieborden.

Text_in_Block_Redding

Ben jij klaar voor actie? In de wereld van de reddingsbrigade kun je snel rijden in een reddingsauto, compleet met licht- en geluidseffecten. Tatú, tatú! De politie en de brandweer houden een oogje in het zeil in de BRIO World. En de verschillende rollen zorgen voor eindeloos speelplezier.

Text_in_Block_Cargo

Grote vrachten laden en lossen is een nauwkeurig klusje. Manoeuvreer met heftrucks, hijskranen en boten om alles veilig aan land te krijgen: in de haven is áltijd wel iets te doen. Denk ook aan je eigen veiligheid en draag je helm en oorbeschermers – dat is minstens zo belangrijk!

Text_in_Block_Platteland

Wat is het heerlijk om op het platteland te zijn: glooiende heuvels, boerderij, bossen en heel veel lieve dieren die niet kunnen wachten om met je te spelen. Help op de boerderij, stap in je grote tractor, ga houthakken of de dieren voeden. En vergeet niet de paardenshow in het dorp te bezoeken!

Text_in_Block+Explore

In deze BRIO World is níks gewoon: ontdek hoe het is om op safari te gaan, stap in de achtbaan of trek de bergen in – alles kan. Dit thema prikkelt de fantasie en nieuwsgierigheid, zodat je telkens weer op een nieuw avontuur wil gaan.

Text_in_Block_Dorp

Het dorp voelt net als je eigen buurt: je kent er de weg. Het is een gezellig dorp vol vriendjes, waar je naar school gaat, de hond uitlaat en speelt in de speeltuin of thuis. Maak van dit dorp dus jouw droomdorp.

Bekijk al het speelgoed van BRIO

 


Wat was vroeger jouw favoriete speelgoed?