Naar boven

Breng het paradijs in kaart voor TomTom

| Geschatte leestijd: 1 minuut

Gratis op vakantie naar een prachtig oord, wie wil dat nu niet? Dat dacht TomTom ook, die met de ‘Breng paradijs in kaart’-actie vijf hemelse tripjes weggeeft. Het enige dat er van je wordt gevraagd, is om rond te rijden in een speciale auto die alle gegevens over het eiland verzamelt zodat er kaarten op gebaseerd kunnen worden.

Wat ga je doen?

TomTom wil nieuwe navigatiekaarten maken voor vijf tropische eilanden: Fiji, Saint Lucia, Mauritius, Kaapverdië en de Seychellen. Daarom zoekt het bedrijf vijf gezinnen of vriendengroepen die wel zin hebben in een ticket to the tropics. Een unieke ervaring, waarna je ter beloning ook nog eens € 10.000,- krijgt. Maar wat is nu eigenlijk de bedoeling? Zodra je op het eiland aankomt krijg je een auto die uitgerust is met speciale apparatuur. Wees gerust, je krijgt voldoende tijd om het eiland op je gemak te verkennen en onderweg te stoppen om te zonnebaden, snorkelen of de jungle te verkennen.

Wie kan er meedoen?

Iedereen is geschikt voor de deelname. Je bent vrij om familie en vrienden mee te nemen, zolang je maar met maximaal vijf personen bent en één iemand van je gezelschap over een rijbewijs beschikt.

Hoe kan ik meedoen?

Slechts een kwestie van een formulier invullen op de website van TomTom. Je voert al je gegevens in en hoeft alleen maar te vertellen waarom jij en je vrienden of familie de ultieme groep is voor deze actie. Wees creatief!

Wanneer ga ik op vakantie?

De vijf eilanden zijn telkens onderverdeeld in bepaalde inschrijfperiodes deze zomer. Heb je voorkeur voor een vakantiebestemming? Zorg dan dat je je tussen de aangegeven data inschrijft voor de actie!

– Fiji (inschrijfdata 31 mei t/m 14 juni)
– Saint Lucia (inschrijfdata 14 juni t/m 28 juni)
– Mauritius (inschrijfdata 28 juni t/m 12 juli)
– Santiago, Kaapverdië (inschrijfdata 12 juli t/m 26 juli)
– Mahé, Seychellen (inschrijfdata 26 juli t/m 9 augustus)

 
Wil je alles nog even rustig nalezen, kijk dan even op de site van TomTom.


Reageer hier en praat mee!