Naar boven

Body & Fit-producten bestel je voortaan bij ons

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

Goed nieuws voor sportfanaten en voor iedereen die er een gezonde lifestyle op na houdt: de sportvoeding en afslankproducten van Body & Fit zijn sinds kort bij ons verkrijgbaar. Om je een idee te geven van het assortiment van dit merk, lichten we in dit blog (met winactie!) drie productgroepen uit. Snel verder lezen dus.

Groot assortiment

Body & Fit is gespecialiseerd in gezonde voedings- en sportsupplementen en het assortiment van het merk bestaat uit meer dan 5.000 producten. We verkopen ze niet allemaal, maar wel een groot deel ervan. Denk aan afslanksupplementen, proteïnerepen, eiwitshakes, vitamines en mineralen, superfoods, maaltijdvervangers en allerlei andere producten die bij een healthy lifestyle horen. Kortom, er is keuze uit allerlei producten waarmee je makkelijker en vaak ook sneller je sportieve doelen of gezondheidsdoelen kunt bereiken. Precies wat je wilt, toch?

body & fit

Hey, wat is whey?

Als je regelmatig in de sportschool komt, dan heb je vast weleens iemand gezien die na het sporten een eiwitshake opdrinkt. Dat doet hij of zij niet voor niets, want eiwitshakes zitten bomvol whey, of wei in het Nederlands. Whey is het hoofdbestanddeel van een eiwitshake en het bevat van nature vitamines en mineralen én alle essentiële aminozuren die je spieren nodig hebben om te herstellen na een work-out. Dus daarom zijn eiwitshakes populair bij sporters. Overigens zijn eiwitshakes niet alleen goed voor bodybuilders en (top)sporters: het is namelijk voor iedereen belangrijk om dagelijks voldoende eiwitten binnen te krijgen. Een eiwitshake kun je daarom gerust zien als een aanvulling op je dagelijkse voeding.

In het assortiment tref je verschillende soorten eiwitshakes aan:

Whey concentraat
Bevat een eiwitpercentage tot 80% en bevat koolhydraten (waaronder lactose) en vetten. Het bekendste whey concentraat is Body & Fit Whey Perfection.

Whey isolaat
Een meer zuivere vorm van eiwit ten opzichte van whey concentraat. Het bestaat voor meer dan 90% uit eiwit en bevat minder koolhydraten en vetten. Hierdoor komt dit supplement goed van pas tijdens afvallen of ‘droogtrainen’. Body & Fit Isolaat Perfection valt in deze whey-categorie.

Micellar Casein (micellaire caseïne)
Een eiwitvariant die langzaam door de maag wordt opgenomen, zodat je tijdens het slapen of tussen maaltijden door wel voedingsstoffen binnen krijgt. Micellar Casein Perfection (verkrijgbaar in verschillende smaken) is een Body & Fit-product met deze eiwitvariant.

Het fijne van Body & Fit is dat ze ook de shakebekers verkopen die je nodig hebt om je shakes mee te nemen en op te drinken.

Vitaminen en mineralen

Ook voor de A’tjes, B’tjes, C’tjes en D’tjes én mineralen als calcium en magnesium ben je bij Body & Fit aan het juiste adres. Je vindt ze in producten als Body & Fit Multi Men, Multi Women en Detox Multi. De eerste twee producten zijn multivitaminen en bevatten de vitaminen die je dagelijks nodig hebt bij een bewuste en actieve levensstijl, als aanvulling op de vitaminen die je binnenkrijgt door groenten en fruit te eten. De multivitaminen van Body & Fit zijn afgestemd op de vitaminebehoeftes van mannen en vrouwen. Detox Multi daarentegen, is voor mannen én vrouwen en bevat per tablet alle vitaminen en mineralen die je nodig hebt, plus speciale detox-toevoegingen als mariadistel, chlorella, gember en kurkuma.

body & fit

Superfoods

Superfoods zijn voedingsmiddelen waar over het algemeen meer verschillende voedingsstoffen in zitten dan in andere voedingsmiddelen. Denk aan noten en pinda’s, want die bevatten veel vitamines en mineralen zoals calcium, magnesium, ijzer en vitamine B. Ze zijn bovendien rijk aan eiwitten en onverzadigde vetten. Ook voedingsmiddelen als kokosolie, quinoa en chiazaad bevatten vitamines en mineralen die een toevoeging kunnen bieden aan een gezondere levensstijl. Body & Fit heeft ze in het assortiment, net als pindapasta (puur natuur en vrij van toevoegingen), Superfood Wafels (zout- en suikervrij) en Superfood & Noten Mix, een combinatie van de meest populaire superfoods en noten.

body & fit

Het fijne van superfoods is dat je ze kunt verwerken in een shake of smoothie of een bakje kwark, zodat je met een paar happen of slokken veel gezonde voedingsstoffen binnen krijgt. Kortom, lekker én gezond die producten van Body & Fit.

Bekijk het Body & Fit-assortiment

Win een Body & Fit-pakket!

(Deze winactie is helaas afgelopen)
Nog meer goed nieuws: we mogen één pakket weggeven met daarin voor ruim 100 euro aan Body & Fit-producten. Kans maken op dit pakket is supermakkelijk: vul het onderstaande winformulier in en je doet mee met de winactie.


Voor welk doel kun jij dat pakket goed gebruiken?