Naar boven

Blond Amsterdam heeft nieuwe tea cards

| Geschatte leestijd: 1 minuut

Met het nieuwe assortiment thee-cadeauverpakkingen wordt het nog leuker om iemand te bedanken. Voor elke gelegenheid is er wel een verpakking!

Stuur eens een thee-cadeauverpakking in plaats van een wenskaart om je boodschap over te brengen. De verpakkingen van Blond Amsterdam zien er leuk uit, zijn beschrijfbaar en de 22 zakjes groene citroenthee zijn ook nog eens zeer smakelijk. Het is weer eens wat anders dan een wenskaart én net zo makkelijk. De verpakking past namelijk gewoon door de brievenbus.

Voor jarige feestvarkens

De jarige job laten weten dat je zijn of haar verjaardag niet bent vergeten, is altijd attent en gewenst. Je kunt kiezen uit de kreten gefeliciteerd en hoera.

Ziek, zwak en misselijk

Als er nu iemand is die wel een kopje thee kan gebruiken, dan is het je zieke vriend/vriendin/moeder/vader/oma/opa. Wens de ziekenboeg snel sterkte of beterschap.

Tortelduifjes

Of het huwelijksbootje nu een wankel bootje gaat worden of een solide tanker die nooit zal kapseizen doet er eigenlijk niet toe. De aanstaande bruid en bruidegom kunnen tijdens de voorbereiding wel een stevig kopje thee gebruiken. Herinner ze er even aan dat ze straks I do moeten zeggen of feliciteer ze met de liefde die ze voor elkaar voelen.

Oost west, ergens anders is het toch beter

Verhuizen is een van meest stressvolle situaties in een mensenleven. Het kan dus geen kwaad om de verhuizers in je omgeving een hart onder de riem te steken met hun nieuwe huis of succes wensen met hun aanstaande verhuizing.

Familie-uitbreiding

Familie-uitbreiding start bij een zwangerschap, wat wel een felicitatie waard is. Totdat bekend is wat het wordt, feliciteer je de aanstaande ouders met de baby die op komst is. Is het kind er eenmaal? Dan kun je kiezen voor een jongensfelicitatie of een meisjesfelicitatie. En vergeet de opa’s & oma’s natuurlijk niet!

Voor de gezelligheid

Was het feestje gezellig en wil je de gastvrouw of -heer op een originele manier bedanken voor een leuke avond en ze meteen even bij laten komen van een zware nacht? Stuur dan deze verpakking.

Zomaar

En soms is een goede reden helemaal niet nodig om iemand te laten dat er aan ze wordt gedacht. Stuur iemand daarom ook eens zonder reden een beetje liefde, laat weten dat je aan iemand denkt of bedank iemand zomaar voor een leuke dag.

Een extra kleinigheidje

Heeft iemand een wat groter bedankje verdiend? Geef dan ook een leuke themamok van Blond Amsterdam cadeau. De Blond Amsterdam thee moet nu eenmaal ook ergens uit worden gedronken. Dus verras opa met een passende mok, omdat hij altijd voor je klaarstaat. Of die vriendin met wie je altijd zo fijn kunt bijkletsen. En vergeet natuurlijk de liefste moeder van de wereld niet, want het is bijna 12 mei: Moederdag!


Reageer hier en praat mee!