Naar boven

Bloedstollende lasergames speel je nu thuis!

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

Rennen, rollen, richten en… raak! Bloedstollende lasergames speel je tegenwoordig gewoon thuis, in de tuin of op straat. Waan je een scherpschutter door met precisie jouw doelwit te raken. En voel de adrenaline als jouw team het vuur opent op de tegenstander. De licht- en geluideffecten van deze laserguns maken het spel extra spannend én levensecht.

NERF Laser OPS met onbeperkte munitie

Speelgoedblastermerk NERF ken je misschien van de speelgoedblasters met zachte darts. Nu heeft NERF iets nieuws: de revolutionaire NERF Laser OPS. Met deze laserguns speel je live lasergames, gewoon bij jou thuis. De munitie is onbeperkt, dus het speelplezier ook! Verbind je de NERF Laser OPS laserguns met de gratis app, dan krijg je real-time informatie over het spel. Je smartphone draag je op je arm met de bijgeleverde armband. Of gebruik het solostuk om hem op de voorkant van je speelgoedblaster te bevestigen.

Alphapoint: compact wapen

Je hebt de keuze uit twee NERF-speelgoedblasters: Alphapoint en Deltaburst. De NERF Alphapoint is een compacte speelgoedblaster. De licht- en geluidseffecten geven aan welke speler geraakt is en wie nog meespeelt. Geeft je blaster aan dat de munitie bijna op is? Eén klik op de snellader en je bent weer good to shoot. Samen is natuurlijk altijd leuker dan alleen. Daarom is er de Alphapoint 2 Pack, één verpakking met twee speelgoedblasters. Let the games begin!

Deltaburst met LCD-scherm

De NERF Deltaburst is een formaatje groter dan de Alphapoint. Haal de trekker over en vuur drie infraroodblasts tegelijk af! Op het LCD-schermpje kun je jouw gezondheidsstatus en munitiecapaciteit duidelijk aflezen.

Alles van NERF Laser OPS

Recoil van Goliath

Je vriend houdt zich schuil achter een muurtje. Jij geeft hem rugdekking vanaf het dak. ‘Munitie: 14, levens: 2’, lees je af van je scherm. De tegenstander rukt op. Gaan jullie dit redden? Je richt en voelt de terugslag van je wapen… BAM! De vijand is uitgeschakeld! Welkom bij Recoil, de epische, levensechte first shooter lasergame. Met Recoil creëer je je eigen speelveld, gewoon buiten op straat.

Een levensecht speelveld

De Recoil Starter Set komt met twee RK-45 Spitfires en een Wi-Fi Hub. Die hub is het kloppende hart van jouw speelveld. De smartphones en blasters van alle spelers zijn ermee verbonden. Installeer de gratis Recoil-app en bevestig je smartphone op het wapen. Op het scherm zie je het speelveld en hoeveel munitie en levens je nog hebt. Vergeet vooral je oortjes niet, want de audio is 3D. Spectaculair! Recoil kan met maar liefst 16 mensen gespeeld worden, dus je kunt het spel uitbreiden met extra RK-45 Spitfires.

Alles van Recoil

Lazer M.A.D. van Silverlit

Je Lazer Blaster staat in de gevechtsmodus. Jij en je tegenstander hebben ieder twintig levens en op jullie borst prijkt het doelwit. De strijd barst los! De Lazer M.A.D. Duo Set staat garant voor urenlang speelplezier. Zet de Booster Module aan om nóg verder te kunnen schieten. Raak? Het doelwit van je vijand knippert en maakt geluid. En zijn levensindicator geeft weer een leventje minder aan. Wil je niet vechten, maar oefenen? Dan zet je de Lazer Blaster in Training Ops.

Laser Command

Laser Command is een te gek laserschietspel voor twee spelers, dat al geschikt is voor kids vanaf drie jaar. Het handvat van jouw lasergun stel je zelf in voor de optimale grip. De infrarood laserstralen hebben een bereik van vijftien meter en maken vijf verschillende lasergeluiden! Raak je jouw tegenstander het vaakst? Dan is de winst voor jou!

+
+
Laser Command Lasergame - Schietspel
Dragon-i Toys
€ 17,99

Wat lijkt jou de vetste plek om te lasergamen?