Naar boven

De Signature Collection: retro sportkleding uit de gloriejaren van Björn Borg

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 1 minuut

Waar denk jij als eerste aan bij de naam Björn Borg? Wereldberoemde tennisser of onderbroekenmerk? Dat dachten we al, maar daar komt binnenkort verandering in. In september gaat de film Borg/McEnroe in première en we voorspellen nu vast: die Björn Borg Signature Collectie, een unieke verzameling retro sportjacks en sportbroeken, zou dan wel eens heel hard kunnen gaan…

De onbetwiste stijl van Björn Borg

Iedereen met een beetje sportinteresse en ‘genoeg leeftijd’ zal de Wimbledon-finale tussen John McEnroe en Björn Borg nog op zijn netvlies hebben staan. McEnroe met zijn springerige krullen, omhoog gestuwd door een rode haarband en dan de onbetwiste stijl van Borg: lange blonde haren, perfect gevangen in een haarband, korte sportbroek en een stijlvol, strak trainingsjasje. Gelukkig voor de millennials onder ons gaat op 6 september 2017 de film Borg/McEnroe in première. Een film over de legendarische rivaliteit tussen de twee tennissers en een genot voor de (toekomstige) fans van Björn Borg, die zowel een trendsetter als rockster was. De nieuwe Signature Collection van Björn Borg brengt je terug naar die jaren ’70/’80. Check eerst even de filmtrailer:

Dat belooft een toffe film te worden, toch? Da’s mooi, want de Björn Borg Signature Collection is net zo tof.

De Björn Borg Signature Collection

Voor Björn Borg bestond er geen moment, waarop je er niet goed uit hoefde te zien. Zijn kleding is hierdoor zowel te dragen op een zwoele zaterdagavond, als tijdens die vroege hardloopwedstrijd. De Björn Borg Signature Collection is een feest voor de liefhebbers van retro. De sportjacks en sportbroeken, voor zowel dames als heren, zien eruit alsof Borg ze destijds zelf gedragen heeft, maar voelen door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen ongetwijfeld een stuk comfortabeler dan de old school variant. En de collectie zou zijn naam niet waardig zijn als de signature van Borg niet op de achterkant zou prijken.

bjorn borg signature collection

bjorn borg signature collection

Björn Borg – The Legendary Tour

Wij zijn in ieder geval groot fan van de Björn Borg Signature Collection en hebben niet alleen alvast een paar Signature Track Pants en Sportjacks besteld voor de première van Borg/McEnroe in september, maar ook meteen een stapel polo’s, sokken en ondergoed.

Check de Signature Collection

 


Waarom moet jij het exclusieve kledingpakket van de nieuwe Signature Collection winnen?