Naar boven

Bijna 30.000 Facebook fans!

| Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut

Wij zijn er bijna! Het kan nooit lang meer duren voordat we 30.000 fans hebben op onze Facebook pagina. En daar zijn we zo blij dat we dit met jullie willen vieren. Vul je gegevens in onderaan dit bericht, deel het op Facebook en wie weet ben jij de gelukkige winnaar van een gloednieuwe Sony E-reader.

30.000 cadeau

Bij Uitgelicht! zijn we erg blij dat we bijna 30.000 Facebook-fans hebben. Een goede reden om te trakteren, dachten we. Op het moment dat we de 30.000 fans zijn gepasseerd gaan we de einddatum van de actie bekend maken en geven we een Sony Reader weg twv €149,-. De einddatum is donderdag 1 maart 12 uur. En dat omdat we erg blij zijn met jullie als trouwe fans! Iedere dag komen er ontzettend veel fans bij waardoor onze fanbase hard groeit. Daar zijn we trots op. We schatten jullie waardering op waarde. Daarom hebben we besloten om vaker dit soort acties te doen. Houd daarom Facebook in de gaten. Niet alleen vanwege de leuke cadeaus die we weggeven, maar ook om op de hoogte te blijven van andere leuke acties, aanbiedingen en natuurlijk de beste weblogberichten.

Doe mee en win

We geven er één weg! Een Sony Reader™ Wi-Fi® (PRS-T1) in het Zwart. Zomaar gratis en voor niets. Het enige wat je hoeft te doen is je gegevens achter te laten en het bericht te delen op Facebook. We zouden het ook leuk vinden als je onderaan deze pagina een leuke reactie achterlaat.


Reageer hier en praat mee!