Naar boven

Bestel als eerste tickets voor Rihanna

| Geschatte leestijd: 1 minuut

Ben je fan van Rihanna en wil je het concert dat ze volgend jaar in de Ziggo Dome geeft voor geen goud missen? Dan hebben we goed nieuws voor je. Als je vandaag of morgen haar nieuwe cd Unapologetic bij bol.com reserveert, kun je als eerste kaarten voor haar concert op 23 juni.

Hoe gaat het in z’n werk?

Je reserveert vandaag (16 november) of morgen (17 november) de nieuwe cd Unapologetic bij bol.com. Vervolgens krijg je op maandag 19 november een mail van bol.com met daarin een code waarmee je tot en met dinsdag 20 november 4 kaarten kunt bestellen. Op woensdag begint de reguliere voorverkoop voor het concert op 23 juni 2013 in de Ziggo Dome in Amsterdam. Die ben je dus voor.

Voor mensen die de cd al eerder hebben gereserveerd bij bol.com, gelden dezelfde voorwaarden. Ook zijn ontvangen op 19 november een mail met de code.

Diamonds World Tour

Op 8 maart 2013 begint Rihanna in Buffalo, New York aan haar Diamonds World Tour. Eerst staan er een groot aantal concerten gepland op het Noord-Amerikaanse continent en op 26 mei start in Spanje de Europese tournee. Op 23 juni staat de superster dus in de ZIggo Dome in Amsterdam. Naast haar grote hits zal de tour in het teken staan van haar nieuwste cd Unapologetic. Dit zevende studioalbum komt volgende week uit en zal ongetwijfeld wereldwijd de hitlijsten bestormen. De 1e single van het album, Diamonds, heeft zich in ieder geval al stevig genesteld in de Top 40. En niet alleen in Nederland. Wereldwijd zijn de albums van Rihanna niet aan te slepen. In totaal verkocht ze al meer dan 35 miljoen albums.


Reageer hier en praat mee!